MM-kisojen 7. päivä – Suomi huilaa, Tsekki ottaa mittaa Norjasta

MM-kisojen 7.päivänä pelataan jälleen neljä ottelua. Iltapäivän peleissä Venäjä ja Tsekki lähtevät omissa peleissään katsomaan, onko näissä kisoissa yhtään “varmaa voittoa”.

Illan otteluissa kisojen kaksi positiivista yllättäjää, Ranska ja Latvia, pääsevät erittäin hämmentävästi pelaamaan lohkon kärkipaikasta ennakkoon kovempia vastaan.

Mm-kisat 11.5.2017

17:15 Venäjä – Tanska

Lähtökohtaisesti Venäjä on ylivoimainen suosikki. Ensimmäisessä pelissä se otti jatkojen jälkeen turpaan Ruotsilta, mutta sen jälkeen se on ollut ylivoimainen, voittaen mm. Italian 10-1. Tanskalla on näissä kisoissa ok-joukkue, mutta voittoon ei ole mahkuja.

Unibet Youtube Link1 link2 link3

17:15 Tsekki – Norja

Tsekki vienee tämän pelin kevyesti. Norja on ollut kohtalaisen tasokas tähän mennessä, mutta toisaalta tsekit ovst Kanada-pelin jälkeen löytäneet tehokkuuden.

Unibet Youtube Link1 link2 link3

21:15 Kanada – Ranska

Ranska on ollut näiden kisojen yksi positiivisia yllättäjiä, ja tällä hetkellä joukkue on vahvasti matkalla pudotuspeleihin, mikäli Valko-Venäjän ja Slovenian kanssa ei tule suuria ongelmia. Kanada on myös vahva, eikä ole vielä saanut kunnon vastusta näissä kisoissa Tsekkiä lukuun ottamatta. Ranskalla on ollut hyvä hype näissä kisoissa, mutta Kanadaa vastaan ei anneta mahdollisuuksia – Kanada hoitaa tämän varmasti.

TSN1 Unibet Youtube Link1 link2 link3 TSN1 Acestream

21:15 Ruotsi – Latvia

Ruotsin odotettiin olevan kärkikamppailussa, mutta kuka uskoi Latvian olevan lohkojohtajana ennen Venäjän päiväpeliä? Latvia on pelannut pirteästi ja yllättänyt varmasti monet pelitaidoillaan. Näissä kisoissa Latvialla on vahva potentiaali tehdä yllätyksiä, mutta Ruotsi ja Venäjä lienevät liian kovia vastustajia vielä tässä vaiheessa ja sijoitus muuttuu realistisemmaksi. Ruotsi on toki kontannut näissä kisoissa, joten uskotaan, että tästä tulee yllättävän tiukka peli.

Ennuste: Ruotsi voittaa 4-2.

Unibet Youtube Link1 link2 link3 Acestream