MM-kisojen 4.päivä – Kasaako Leijonat itsensä?

Suomi koki eilisessä pelissä katastrofin, kun Ranska höykytti Leijonia peräti 5-1 lukemin. Leijonat lähtee tänään kirkastamaan kilpeään Tsekkiä vastaan.

MM-kisat 8.5.2017

17:15 Saksa – Venäjä

Unibet Link 1 Link 2 Link3 Youtube

17:15 V-Venäjä – Kanada

Unibet Link 1 Link 2 Link3 Youtube

21:15 Suomi – Tsekki

Suomi koko tosiaan katastrofaalisen tappion viime pelissä Ranskaa vastaan. Suomella on toki ollut aiemminkin hankaluuksia käynnistyä huonompiaan vastaan, mutta nyt ei edes nähty mitään kirivaihteen poikasta tappioasemassa tai minkäänlaista muutosta pelillisesti. Suomi oli yksinkertaisesti täysi vastaantulija, mistä pitää olla hieman huolissaan.

Marjamäki on tehnyt pari muutosta pelaavaan kokoonpanoon Tsekkiä vastaan. Korpisalo jatkaa yhä maalilla, mutta Puljujärvi nousee Kemppaisen ja Pyörälän Rinnalle. JM Aaltonen siirtyy kakkoseen ja Rantanen nousee ykköseen M. Aaltosen tilalle, joka päätyy 13. hyökkääjäksi. Lisäksi Joonas Järvinen on nostettu 7. puolustajaksi, mikä voi kieliä siitä, ettei Lasse Kukkonen enää välttämättä pelaa.

Tsekki lähtee tähän peliin ennakkosuosikkina. Kanadaa vastaan se hävisi toki 4-1, mutta joukkue onnistui silti saamaan aikaan useita paikkoja ja vain Suomelle ominainen tehoton viimeistely esti peliä kääntymästä. Jos Suomi saa jonkinlaisen spiritin päälle, voidaan tässä pelissä kamppailla vielä voitosta.

Unibet Link 1 Link 2 Link3 Youtube

HUOM! MTV:llä myös Mertsi selostamassa.

21:15 USA – Sweden

Ruotsi on ollut tähän mennessä kisoissakin hyvä joukkue, USA taas aloitti kisat kankeasti häviämällä Saksalle. Vaikuttaisi jälleen siltä, että USA:n nuorehko joukkue voi pelata päivän sisään unelmapelin tai täysin katastrofaalisen matsin. Ruotsi on selkeä suosikki, mutta koskaanhan sitä ei tiedä..

Unibet Link 1 TSN Premier Sports Youtube TSN Acestream

Päivitetään tätä päivän aikana. MM-kisa-artikkelista lisää linkkejä peleihin!

Nyt MM-kisatarjouksena 5e vedonlyöntirahaa Unibetille ilman talletusta! Klikkaa tästä ja pelaa Santerin Ässän piikkiin.