MM-kisojen 3.päivä – Leijonat kohtaa Ranskan

MM-kisojen kolmantena päivänä on jo pelattu 2 ottelua aamulla. Niissä Venäjä ja Kanada ryöpyttivät rumasti kisojen heittopusseja. Illan otteluissa Leijonat kohtaa Ranskan ja mm. Sveitsi ottaa mittaa Norjasta.

MM-kisat 7.5.2017

17:15 Suomi – Ranska (Finland vs France)

Suomi otti ensimmäisestä pelistään niukkaakin niukemman 3-2 voiton Valko-Venäjää vastaan. Pelillisesti tekeminen oli ensimmäiset 10 minuuttia hyvää, mutta sitten tuli jokin täydellinen sulaminen, ja pelistä katosi kokonaan rytmi ja etäisyydet kasvoivat. Leijonilla on tässä pelissä hyvä sauma kirkastaa hieman kilpeään ja hakea parempaa otetta pelillisesti. Jos se onnistuu, Ranska tulee olemaan helppo vastus tänään. Toki, turnaus on pitkä ja jos peli ei toimi, tärkeintä on kuitenkin tulos.

Streams: Link 1 Link 2 Link3 Unibet Youtube Acestream. Ustream: Raamattu Piiri. Televisio: MTV3

17:15 USA – Tanska

USA ryssi Saksaa vastaan :DD Mut joo, USA lähtee tähän peliin selvänä ennakkosuosikkina, toki nuori ryhmä näytti edellisessä pelissään sen, miksi se ei välttämättä tule näissä karkeloissa pärjäämään pitkälle. Tanska vastaavasti aloitti kisat tappiolla Latviaa vastaan ja lähtee varmasti taistelemaan pisteistä.

Streams: Tsn1 Link 2 Link3 Unibet Youtube Acestream (TSN1 Acestream HD)

21:15 Latvia – Slovakia

Streams: Tsn1 Link 2 Link3 Unibet Youtube Acestream

21:15 Norja – Sveitsi

Streams: Link 1 Link 2 Link3 Unibet Youtube Acestream

Youtuben Geo-blokkauksen kierto: Hola better internet tai joku muu lisäosa selaimeen, maaksi jokin ei-geoblokattu eli mieluiten joku maa, jossa tuskin pelataan huipputasolla kiekkoa.