MM-kisojen 2.päivän ennakot ja linkit

Lauantaina pelataan mm-kisoissa jo viime vuosilta tutusti kuusi peliä. Varsinaisia “huippupelejä” ei ole luvassa, mutta esimerkiksi jo kello 13.15 alkava Tanskan ja Latvian kohtaaminen voi määritellä jatkopaikkojen kohtaloa A-lohkossa.

MM-kisat 6.5.2017

13:15 Latvia – Tanska

Ennakkoon luvassa tasainen kohtaaminen. Tanska on viime vuosina mennyt vahvasti eteenpäin jääkiekossa ja tänäkin vuonna sillä on kasassa kohtalainen ja yllätysvalmis ryhmä. Latvia kamppailee tässä pelissä kuitenkin tiukasti vastaan, ja molemmilla on mahdollisuus voittoon.

Streams: Link 1 Link 2 Link 3 Unibet Youtube Acestream

13:15 Sveitsi – Slovenia

Slovenia tulee olemaan näiden kisojen heittopussi, sillä sen materiaali on aivan surkea. Sveitsille Slovenia on hyvä vastus alkuun, sillä tässä pelissä päästään harjoittelemaan maalintekoa. Toki jos maalihanat eivät aukea, voi Sveitsin iteluottamus kadota nopeastikin tulevia otteluita ajatellen. Voitto lienee varma, tulostakin pitää kuitenkin tehdä.

Streams: Link 1 Link 2 Link 3 Unibet Youtube Acestream

17:15 Slovakia – Italia

Ennakkoon Slovakian pitäisi olla pelissä selvä suosikki. Slovakia on kestokävijä arvokisatasolla ja on joinain vuosina jopa päässyt jälleen neljän parhaan joukkoon kisoissa, kuten vuonna 2012 kun joukkue otti hopeaa. Toki sen jälkeen taival on ollut tuskallinen ja pääsy jopa pudotuspeleihin on ollut työn alla. Näissä kisoissa mukana on kohtalainen joukkue, joka on täynnä KHL-liigan sekä Tsekin ja Slovakian sarjojen pelaajia. Italia vastaavasti on tavannut vain piipahtaa kisoissa, ja hissiliike on ollut kovaa. Materiaali on ohuenlainen, ja parhaat pelaajat pelaavatkin joko kotimaansa sarjassa tai naapurimaiden sarjoja. Helppo peli lähtökohtaisesti Slovakialle.

Streams: Link 1 Link 2 Link 3(swedish) Unibet Youtube Acestream

17:15 Belarus – Tsekki

Tsekki ja Valko-Venäjä ehtivät jo avata kisaurakkansa eilen. Valko-Venäjä osoitti, ettei se ole välttämättä tullut edes yrittämään voittaa kovempia joukkueita, vaan puolustus lienee sen tärkein aspekti. Tsekki vastaavasti haastoi Kanadaa kohtalaisesti, mutta tehokkuus oli huono ja lopussa numerot venyivät 4-1 lukemiin. Tsekki on kuitenkin kova tänä vuonna, ja on hankala uskoa, että Tsekillä olisi samanlaisia vaikeuksia Valko-Venäjää vastaan kuin Suomella.

Streams: Link 1 Link 2 Link 3 Unibet Youtube Acestream Ustream (en)

21:15 Saksa – Ruotsi

Streams: TSN2 Link 2 Link 3 Unibet Youtube Acestream

21:15 Norja – Ranska

Streams: Link 1 Link 2 Link 3 Unibet Youtube Acestream

Nyt MM-kisatarjouksena 5e vedonlyöntirahaa Unibetille ilman talletusta! Klikkaa tästä ja pelaa Santerin Ässän piikkiin.