MM-kisojen 11.päivä – Kanadalla mahdollisuus varmistaa Leijonien jatkopaikka

Mm-kisojen lohkovaiheet alkavat lähestyä loppuaan. Päivän mielenkiintoisin ottelu Suomen kannalta lienee Norjan ja Kanadan välinen koitos, jossa Kanada voi ottamalla kolme pistettä varmistaa jo nyt Suomen jatkopaikan.

MM-kisat 15.5.2017

17:15 Kanada – Norja

Streams: Youtube Unibet Link1 Link2 Link 3 TSN1

17:15 Tanska – Italia

Streams: Youtube Unibet Link1 Link2 Link 3

21:15 Ranska – Slovenia

Molempien joukkueiden kohtalo näyttäisi näillä näkymin olevan selvillä – Ranska taisteli urhoollisesti isoja vastaan, mutta kohtalona on jääminen niukasti purotuspelien ulkopuolelle. Slovenia taas jatkaa matkaansa alaspäin ja hakee jälleen vauhtia 1-divisiionasta. Tässä pelissä Ranska napannee voiton kotiyleisönsä edessä.

Streams: Youtube Unibet Link1 Link2 Link 3

21:15 Venäjä – Latvia

Latvia on vahvasti kiinni jatkopaikassa, tosin tämän kohtalo ratkennee vasta viimeisessä kamppailussa Saksan ja Latvian välillä. Takana on latvialaisittain vahvat kisat, ja etenkin maalivahtipeli on ollut jälleen joukkueen selkäranka. Venäjä kamppailee vielä lohkovoitosta ja on pakkovoiton edessä tässä pelissä – se lienee kuitenkin tulossa.

Streams: Youtube Unibet Link1 Link2 Link 3

Artikkelia päivitetään lisää päivän aikana