Eurooppa-liigan finaali tänään – voiko Ajax haastaa Unitedin?

Jalkapallokausi alkaa muussa Euroopassa olla lopuillaan. Eurooppa-liigassakin on ratkaisuhetket edessä, kun Ajax ja Manchester United pelaavat tänään finaalissa.

Ruotsissa pelattavaa finaalia varjostaa Manchesterissa tapahtunut pommi-isku, ja tämän takia juhlallisuudet on riisuttu minimiin aiempiin vuosiin verrattuna. Myös turvallisuuspuolta on kohennettu, mikä näkyy varmasti ruuhkina portilla.

United lähtee materiaalinsa puolesta selvänä ennakkosuosikkina peliin, mutta varmasti tässä matsissa ratkaisu nähdään pään sisällä – miten Mansesterilaiset reagoivat aiempiin tapahtumiin, ja pysyykö pelaajien fokus kentällä?

Tämä nähdään tänään illalla kello 21.45 alkaen.

Lähetykset

Unibet-tv lähettää pelin suorana ja ilmaiseksi. Lisäksi meidän Jalkapallo-sivulta näkee pelit eri tasoisista streameista ilmaiseksi.