Lauantain futiskatsauksessa Valioliigaa ja Veikkausliigaa

Tämäkin viikonloppu on jälleen täynnä erilaisia tapahtumia. Lauantaina nähdään muun muassa valioliigassa useita huippupelejä. Myös Veikkausliigassa pelataan viikonloppuna, unohtamatta myöskään Espanjan kovatasoista La Ligaa ja Saksan Bundesliigaa.

Jalkapallopelien lisäksi on muutakin urheilua ohjelmassa. Lauantaina KalPa ja JYP ratkaisevat lopullisesti paremmuutensa liigan välierissä. Sunnuntaina viikonloppu huipentuu F1-osakilpailuun Bahrainissa, minkä lisäksi KHL-finaaleissa SKA:lla on mahdollisuus ratkaista sarja Metallurg Magnitokorskia vastaan. Ottelusarjan tilanne on 3-2 pietarilaisille.

Jalkapallosarjat huipentuvat ja Veikkausliiga alkaa vasta

Valioliigan kierros 15.4.2017

14:30 Tottenham – Bournemouth

17:00 Crystal Palace – Leicester Unibet-kertoimet: 1.80 – 3.80 – 4.85

17:00 Everton – Burnley Unibet-kertoimet: 1.52 – 4.20 – 7.75

17:00 Stoke – Hull Unibet-kertoimet: 2.05 – 3.45 – 4.00

17:00 Sunderland – West Ham

17:00 Watford – Swansea

19:30 Southampton – Man City

Chelsea on jo mennyt sarjataulukossa menojaan ja on käytännössä varmistanut mestaruutensa, mutta muuten panoksia riittää illan kierrokselle. Tottenham pyrkii illan ensimmäisessä kamppailussa varmistelemaan jo kakkospaikkaa sarjassa, kun taas vastustaja Bournemouth yrittää varmistella paikkaansa liigassa. Tähän riittäisi jo varmasti yksikin voitto lopuilla kierroksilla. Tottenham on kuitenkin suuren suuri suosikki otteluun.

Leicester yrittää päästä omassa pelissään takaisin voittojen makuun, samalla kun Palace hakee myöskin varmistusta sarjapaikalleen. Palacella on hyvä mahdollisuus jopa yllättää ketut tällä kierroksella, sillä joukkue on ollut viime aikoina hyvässä vireessä. Toisaalta Leicesterille tarjotut kertoimet houkuttaisivat kuitekin pelaamaan vierasvoiton puolesta.

Evertonin ja Burnleyn pelissä Everton yrittää vielä taistella itseään jopa mestarien liigaan oikeuttavalle paikalle, mutta helppoa se ei tule olemaan. Voitto on kuitenkin kaikki kaikessa joukkueelle tässä pelissä, muuten juna mestarien liigaan uhkaa karata liian kauas.

Putoamispaikkojen välttämisestä käydään myös kovaa kamppailua illalla. Sunderland on jo käytännössä ulkona, mutta Hull ja Swansea ovat aivan peräkkäin viivan tuntumassa. Molemmat kaipaavat epätoivoisesti pisteitä. Hull lähtee Stokea vastaan jopa ennakkosuosikkina viime aikaisten otteiden perusteella, sillä Stoke on pelannut erittäin alavireisesti.

Illan päättävässä kamppailussa Man City lähtee suurena ennakkosuosikkina Southamptonia vastaan ja pyrkii vielä pääsemään mukaan taisteluun kolmen parhaan joukkoon.

Veikkausliiga 15.4.2017

15:00 SJK – Ilves

16:00 HIFK – JJK

16:00 MIFK – HJK

Veikkausliigan kausi on pikku hiljaa päässyt vauhtiin, ja tänään nähdäänkin useita mielenkiintoisia kamppailuita. Viime kaudella kärkipäähän yllättäen sijoittunut Ilves kohtaa myös kärjessä kamppailleen SJK:n. Pelissä haetaan asetelmia alkukauden suhteen. SJK lähtee hienoisena ennakkosuosikkina, etenkin kun ilveksen maalivahti Mika Hilander onnistui törttöilemään itselleen viime ottelussa pelikiellon. Illan toisessa kamppailussa HIFK ja JJK hakevat asetelmia, ja HIFK:n otteet ovat kiinnostavia. Suurin mielenkiinto kohdistunee alkuun vaihtopenkillä istuvaan Mikael Forsseliin. Toivotaan, että kaveri pääsee kentälle.

Illan huipentaa hallitsevan mestarin IFK Mariehamnin ja HJK:n kohtaaminen. HJK osoitti ensimmäisessä ottelussaan olevan valmis tähän kauteen, kun VPS kaatui peräti 5-0 murskalukemin aktiivisen karvauspelin ja tehokkaan hyökkäämisen ansiosta. MIFK:llä tulee olemaan suuri vuori kiivettävänään tänään.

Lähetykset:

Santerin Ässän jalkapallo-sivulta löytyvät kootusti kaikki lähetykset viikonlopun jalkapallokierrokselle.

Unibet-tv:n kautta voit katsoa ilmaiseksi mm. kaikki Espanjan liigan ottelut – yhtenä poimintana voidaan nostaa esiin tänään kello 21:45 pelattava Barcelona – Real Sociedad.

Mikäli haluat katsoa Brittifutista HD:na ja suomalaisella selostuksella, suosittelemme harkitsemaan Viaplay-palvelun hankkimista.