Ennakko: El Classicossa kovat panokset

Viikonloput ovat aina jalkapallofanin kulta-aikaa, ja tänä viikonloppuna on erityisen hyvä syy avata vastaanottimet. Espanjassa pelataan kaikkien huippumatsien äiti, kun Real Madrid ja Barcelona ottavat yhteen illalla.

La Liga 23.4.2017*

21:45 Real Madrid – FC Barcelona

Unibet-kertoimet: 2.00 – 4.10 – 3.40

Real Madridin ja Barcelonan ottelussa on kovat panokset. El classicot ovat muutenkin aina laadukkaita ja viihdyttäviä, mutta nyt panoksena on jopa Espanjan mestaruus. Real johtaa tällä hetkellä sarjaa kolmen pisteen erolla, toki yhden ottelun vähemmän pelanneena. Barcelona tarvitsisi tästä pelistä mieluiten voiton, sillä laskennallinen “yhdeksän pisteen ero” olisi jo aivan liikaa mestaruushaaveiden takia. Tappio tarkoittaisi myös sitä, että Atletico olisi vain neljän pisteen päässä samalla ottelumäärällä.

Barcelonan trendi kevättä kohden on ollut hieman laskeva. Mestarien liigassa on tullut jo pari kertaa rökäletappio, eikä viime kierrokset La Ligassakaan ole olleet mitään riemumarssia. Real Sociedad kaatui vain vaivoin lukemin 3-2 ja ennen sitä Malaga yllätti Barcan 2-0.

Vastaavasti Real on vahvassa vireessä. Mestarien liigassa joukkue onnistui kääntämään ottelun Bayern Münchenia vastaan voitokseen ja suorastaan nöyryytti saksalaista jättiä jatkoajalla. Cristiano Ronaldo on kovassa maalivireessä, minkä lisäksi joukkue on tällä hetkellä yhdeksän pelin tappiottomassa putkessa. Kaiken hyvän päälle Real on tehnyt jo 55 pelissä putkeen vähintään yhden maalin.

Illan ottelussa avainasemassa on ratkaisupelaajien vire. Barcelonasta Neymar, Rafinha ja Vidal ovat poissa, joten Messiltä ja Suarezilta odotetaan parempaa tulosta. Barcelonan tulee myös saada oma puolustuspäänsä parempaan kuntoon, sillä viime aikoina Barcalle on joukkueelle hyvin epätyypilliseen tapaan tehty useampia maaleja peliä kohti. Lisäksi hyökkäys on tuntunut jotenkin sakkaavan, etenkin laadukkaita puolustuksia vastaan. Teoriassa Neymarin poissaolo voi jopa avata Messille paikan loistaa vanhaan tapaan, toisaalta myös uudet ratkaisijat voivat nousta esiin. Realin tilanne on paljon parempi, sillä kokoonpanosta puuttuu varmuudella vain Pepe. Lisäksi Gareth Bale on viimein toipunut pelikuntoon, ja avauksessa ollessaan hän lisännee entisestään Realin vaarallisuutta. Ronaldollakin on ollut viime kierroksilla jalat liekeissä, ja häneltä odotetaan maaleja.

Kotietu ja Barcan puutteet kokoonpanossa tukevat kuitenkin ajatusta siitä, että Real ottaa tästä ottelusta voiton ja käytännössä ratkaisee La Ligan voiton.

Lähetykset

Santerin Ässän yhteistyökumppani Unibet-tv näyttää La Ligan pelin 100 % varmuudella suorana ja mainoksista vapaana. Tosin sen katsominen vaatii, että tilillä on vähintään 0,01e, mutta samallahan on hyvä tehdä vaikka kympin talletus ja pelailla eri kohteita pelin aikana.

Lisäksi peliin löytyy eritasoisia linkkejä usealla eri kielellä selostettuna meidän jalkapallo-osiosta täysin ilmaiseksi. Suositeltavaa on ladata pelien sujuvan katsomisen tukemiseksi Adblock plus, jolla saat ärsyttävät mainokset pois.