Viikonlopun urheilupoiminnat – Valioliigaa, UFC:tä ja Liigaa

Viikonloppu on jälleen täynnä kaikenlaista urheilua. Tänä viikonloppuna selviää mm. se, pääseekö Ilves pelaamaan Tapparaa vastaan Liigan pudotuspeleissä. Lisäksi ohjelmassa on mm. Makwan Amirkhanin UFC-ottelu.

Viimeinen puolivälieräjoukkue selviää

Liiga 18.3.2017

17:00 Ässät – Ilves (Unibet-kertoimet: 2.50 – 3.80 -2.50)

Liigan pudotuspeleissä on edessä viimeisen puolivälieräjoukkueen selvittäminen. Ässät ja Ilves kohtaavat kolmannessa ja ratkaisevassa kamppailussa kello 17.00 alkaen.

Ilves lähtee pienoisena ennakkosuosikkina peliin. Joukkue on pelannut Ässiä vahvemman kevätkauden, ja toisaalta edellisessä ottelussa tuli peräti 6-1 voitto. Toki Ässät on varmasti nollannut tilanteen, mutta Ilveksen flow-tila lienee tällä kertaa parempi.

Liigan kierros nähtävissä Liiga-sivujen ja chatin kautta.

Valioliigaa ja muita huippufutissarjoja

Poimintoja futiskierrokselta

17:00 Stoke – Chelsea (Unibet-kertoimet: 5.95 – 3.85 – 1.68)

17:00 West Ham – Leicester (Unibet-kertoimet: 2.40 – 3.40 – 3.20)

17:15 Atl. Bilbao – Real Madrid

19:30 Frankfurt – Hamburger SV

Valioliigassa alkavat ratkaisun hetket lähestyä kevään korvilla. Lauantain peleissä Stoke yrittää hidastaa Chelsean mestaruusjunan kulkua alkaen kello 17. Toki tässä pelissä Stokelle ei juurikaan jaeta mahdollisuuksia, sillä Chelsea on tällä hetkellä selvästi parempi joukkue.

Toisena poimintana valioliigasta nostetaan esille huippuvireeseen pääseen Leicesterin vieraspeli West Hamia vastaan. Eroa joukkueiden välillä on sarjataulukossa kuusi pistettä, ja voitolla Leicesteri nousisi jo turvallisen tuntuiselle etäisyydelle putoamispaikoilta. Leicesterin voiton puolesta puhuu joukkueen nouseva trendi ja toisaalta se, että West Ham ei ole ottanut voittoa neljään viimeiseen peliin – näistäkin se on hävinnyt kaksi edellistä.

Valioliigan peleissä on myös tällä hetkellä sellaiset kertoimet tarjolla, että suosittelen jopa lyömään vetoa Leicesterin ja Chelsean puolesta.

Espanjan Liigassa Real Madrid on jälleen Barcan yllätyskompuroinnin jälkeen suurin suosikki mestariksi. Bilbaon pallonhallintamyllyttely on kuitenkin tuottanut Realille ennenkin ongelmia – miten käy tänään?

Jalkapallosarjoista Valioliiga on katseltavissa HD-tasolla ja Suomeksi Viaplayn kautta. La Ligan pelit näkyvät vastaavasti parhaiten Unibet-tv:n puolelta. Lisäksi meidän futis-sivuilta voit hakea haluamasi pelit ja katsoa lähetyksiä täysin ilmaiseksi (ei suomeksi selostettuna).

UFC-ilta Lontoossa 18.3.2017

UFC-illassa on luvassa paljon suomalaisväriä, sillä “Maku” Amirkhan ottelee yhdessä illan pääotteluissa. Lisäksi Teemu Packalen pääsee matsaamaan Marc Diakiesea vastaan.

UFC illan pääottelut ovat:

 

Jimi ”Poster Boy” Manuwa – Corey ”Overtime” Anderson

Gunnar ”Gunni” Nelson – Alan ”Brahma” Jouban

Brad ”One Punch” Pickett – Marlon ”Chito” Vera

Arnold ”Almighty” Allen – Makwan ”Mr. Finland” Amirkhani

Makwan Amirkhani lähtee otteluunsa lievänä ennakkosuosikkina, ja omien sanojensa mukaan “Maku” on kovassa kunnossa ja itseluottamusta täynnä. Packalen ei ole ottelussaan suosikki, mutta pikkuväkkärä on ennenkin onnistunut yllättämään UFC-illoissa.

Lähetykset UFC-illoista alkavat kello 19 alkaen. Varmin tapa katsoa tapahtuma on hankkia Viaplayn UFC-paketti. Santerin Ässässä tarkkaillaan chatin kautta myös, jos jokin linkki sattuisi ilmaantumaan. Yksi ennakkoon ilmoitettu lähetys löytyy myös osoitteesta http://wiz1.net/channel1.

NHL

19:00 Detroit Red Wings – Colorado Avalanche

19:00 New York Islanders – Columbus Blue Jackets

NHL:ssä pelataan pari alkuillan ottelua, jotka ovat suomalaisille hyvään aikaan tulossa netistä. Detroit ja Colorado kohtaavat ottelussa, jossa molemmat joukkueet pelaavat käytännössä ilman panosta. Colorado on ollut aivan heittopussi kauden kokonaiskuvassa ja Detroitilla on katkeamassa pitkä, 26 vuoden pudotuspeliputki. Colorado on pelannut kohtalaisesti viimeisessä viidessä pelissä, sillä sillä on alla kolme voittoa ja kaksi jatkoaikatappiota. Detroitilla on pari voittoa. Colorado lähteekin peliin ehkä pienenä ennakkosuosikkina.

Islandersin ja Columbuksen pelissä on hieman enemmän panosta. Columbus ja sen suomalaiset ovat pelanneet vahvan kauden ja taistelevat jopa oman konferenssinsa voitosta. Islanders taas on pisteen päässä pudotuspelipaikasta, joten kaikki pojot tulevat tarpeeseen. Viime aikojen virettä tarkastellessa Columbus lähtee ennakkosuosikkina – se on voittanut edellisestä viidestä pelistä neljä.

NHL-pelit voi katsoa Viaplayn kautta suomeksi selostettuna. Lisäksi meidän NHL-sivuilla on useita linkkejä, joiden kautta voidaan pelit katsoa ilmaiseksi ja HD-laadullakin jopa. Wiz1:lla on myös tarjolla lähetykset – channel5 ja channel6