Viikonlopun futiskatsaus – Valioliigassa riittää jännitettävää!

 

Viikonloppu on jalkapallofanin kulta-aikaa, eikä tämäkään viikko tee poikkeusta. Valioliigassa kamppaillaa  kiihkeästiå sijoituksista, mutta myös mm. Espanjassa pelit ovat kovia.

VALIOLIIGA 4.3.

14:30 Man Utd – Bournemouth

17:00 Leicester – Hull

17:00 Stoke – Middlesbrough

17:00 Swansea – Burnley

17:00 Watford – Southampton

17:00 West Brom – Crystal Palace

19:30 Arsenal – Liverpool

Valioliigan otteluissa kamppaillaan sekä kärki- että häntäpään paikoista. Leicesterin viimeinen ottelu Liverpoolia vastaan oli vakuuttava, kun joukkue otti peräti 3-1 voiton. Samoista sijoista kamppailevaa Hullia vastaan on mielenkiintoista nähdä, ovatko alkukauden lukot auenneet, vai oliko edellinen peli vain sattumaa. Joka tapauksessa Leicesterin kamppailu on mielenkiintoinen.

Illan kärkipelissä kohtaavat Arsenal ja Liverpool. Liverpoolin alkanut vuosi on ollut surkea, ja joukkue on alkanut jo pikkuhiljaa valua pois kärkikolmikosta. Arsenalin meno on ollut tasaisen vakuuttavaa, joten joukkue lähtee peliin hienoisena ennakkosuosikkina.

Muita poimintoja

17.15 Eibar – Real Madrid

21:45 Barcelona – Celta Vigo

Espanjan liigassa real on alkanut pikku hiljaa konttaamaan, ja varmalta näyttänyt mestaruus ei ole enää yhtä varma kuin aiemmin. Kärkikamppailu on tiukka, mutta pystyykö Real kääntämään kurssinsa? Ohipeleihin ei ole enää varaa, sillä takaa hengittävä Barcelona on erittäin lähellä ja varmassa vireessä.

Lähetykset

Santerin Ässä tarjoaa tutusti pelit jälleen suorana ja ilmaiseksi. Yhteistyökumppanimme Unibet-TV:n kautya voit katsoa kaikki La Ligan ottelut ilmaiseksi.

Lisäksi meidän jalkapallo-sivuilta löytyy useits vaihtoehtoja pelien katsomiseksi.