Viikonlopun futiskatsaus – La Ligassa tiukka taistelu mestaruudesta

 

Viikonloppu on jälleen futisfanin kulta-aikaa, kun kaikissa Euroopan suurissa sarjoissa pelataan täysiä kierroksia.

Kevään korvilla peli myös kovenee, kun taistelut mestaruuksista alkavat olla jo käsillä. Jokaisessa pelissä alkaa olla panosta, sillä tappiot tarkoittavat oman aseman selkeää heikentymistä. Santerin Ässä on poiminut muutaman mielenkiintoisen ottelun korvamerkattavaksi viikonlopun menokalenteriin (näin selkeästi muotoiltuna).

La Liga

Unibet-Tv lähettää kaikki pelit 100 % varmuudella suorana, joten kannattaa vilkaista.

La Ligan mestaruustaistelu on tällä hetkellä kolmen kauppa. Kohti varmaa mestaruutta aiemmin paahtanut Real Madrid on osoittanut viime kierroksilla haavoittuvuutensa. Real on tällä hetkellä sarjassa toisena, pisteen päässä ottelun enemmän pelannutta Barcelonaa perässä. Sevilla hengittää vielä niskassa, neljä pistettä Barcaa jäljessä.

La Ligassa isojen dominanssi on niin suurta, että tällä hetkellä mestaruuden voi todeta olevan vain Realin käsissä. Barcelona on toki nykyvireessään lähes mahdoton kukistaa, ja paras osoitus tästä saatiin järjettömässä Mestarien liigan ottelussa PSG:tä vastaan. Jos pienemmät seurat onnistuvat kuitenkin napsimaan kahta suurta vastaan pisteitä, voi Sevillallakin olla vielä sauma jättiyllätykseen.

Santerin Ässä tarjoaa tänä viikonloppuna ilmaiskierroksia lukuisille kasinoille tästä klikkaamalla – ilman talletusta!

Tulevalle ottelukierrokselle on luultavasti turha kuitenkaan odottaa pistemenetyksiä näille kolmelle, sillä vastustajat ovat lähtökohtaisesti sitä luokkaa ettei millään voi tulla kuokkaan.

La Ligan ottelupoiminnat, 10-12.3

10.3

21.45 Espanyol – Las Palmas

11.3

17.15 Sevilla – Leganes (Unibet-kertoimet: 1.40 – 4.70 – 9.00)

12.3

17:15 La Coruna – Fc Barcelona (12.00 – 6.50 – 1.25)

21:45 Real Madrid – Betis (1.13 – 9.50 – 21.00)

Valioliiga

Valioliigassa on tällä hetkellä marssijärjestys selkeä – Chelsea jyrää ja muut yrittävät ottaa tarvittavat pisteet kaventaakseen etumatkaa kärkeen. Tosin tällä hetkellä tilanne vaikuttaa melko toivottomalta, niin tasaisen varmaa Chelsean peli on ollut.

Tottenham ja City taistelevat takana tasapisteissä sarjan toisesta sijasta, toki takaa-ajajatkin hengittävät muutaman pisteen päässä. Mielenkiintoa kevääseen riittää myös häntäpäässä, sillä yksikään joukkue ei ole vielä edes tässä vaiheessa tippunut pois taistelusta liigapaikasta, kun yleensä tippujia on jo yksi tai useampia selvillä tammikuussa. Toki tämä kertoo myös siitä, että taso on noussut.

Yksi mielenkiinnon kohde löytyykin sarjan alemmasta kolmanneksesta, kun viime kauden mestari Leicesterin henkiset lukot ovst ilmeisesti viimein auenneet. Valmentajan vaihto taisi piristää kettuja, sillä alla on jo pari voittoa, joista yksi kärkipään Liverpoolia vastaan (3-1).

Valioliiga

11.3

17:00 Everton – West Brom

12.3

18:00 Liverpool – Burnley

 

Lähetykset

 

Lisäksi viikonlopun futiskierroksella kannattaa seurata kamppailua Saksan ja Italian mestaruuksista. Unibet-tv:n lisäksi muita ilmaisia lähetyksiä on tarjolla meidän jalkapallo-osiossa.

Maksullinen HD-vaihtoehto Valioliigaan taas löytyy esimerkiksi Viaplayn kautta.