NHL:n siirtotakarajalla kolme suomalaissiirtoa

NHL:n siirtoikkuna sulkeutui eilen, ja loppuvaiheessa siirtoja tuli melko vähän. Suomalaisittain siirtoja tuli kuitenkin useita.

Calgaryn Jyrki Jokipakka joutui jo toisena vuonna peräkkäin pakkaamaan kamansa, kun hänet siirrettiin Ottawaan. Siirto on kuitenkin Jokipakan kannalta hyvä, sillä tie Calgaryssa oli jo tukossa, ja Ottawassa peliaikaa on luvassa vähintään kolmospakkiparissa.

Lauri Korpikoski kuului siirtolotossa voittajiin, sillä hänen seuransa vaihtui Dallasista Columbukseen, joka on käytännössä varma pudotuspelijoukkue. Korpikoski on GM Jarmo Kekäläisen mukaan varma valinta, sillä häntä voi peluuttaa niin laidoilla, pohjaketjuissa, erikoistilanteissa kuin myös tarvittaessa kärkiketjuissa.

Hyökkääjä Valtteri Filppula siirtyi osana Tampan tyhjennysmyyntejä Philadelphiaan. Aiemmin suomalaisista siirron sai jo Teemu Pulkkinen, jolla lienee viimeinen mahdollisuus tehdä NHL-läpimurtonsa Arizonassa, jossa peliaikaa lienee ainakin alussa tarjolla.

Santerin Ässä tarjoaa NHL-kauden kaikki pelit suorana ja ilmaiseksi täältä. Lisäksi Viaplayn kautta voi katsoa NHL-matsit HD-laadulla ja suomeksi selostettuna.