Liigaennakko – tärkeitä pelejä sijoitusten kannalta

Tiistain liigakierroksella on vielä paljon panosta peleihin. Viimeisten säälipleijjaripaikkojen kohtalo on vielä vahvasti auki, kuten myös paikat sijoilla 2-9. 

18:30 HPK – Kärpät

Viime kierroksilla hyvään vireeseen äityneet HPK ja Kärpät kohtaavat toisensa liigan tiistain ottelussa. HPK on melko tukevasti kiinni viidennessä sijassa, ja nousu neljänneksi on enää vain teoriassa mahdollista. Kärpät kamppailee vielä pääsystä kuuden joukkoon ja mahdollisuudesta välttää HIFK säälipleijareissa.

Ennakkoon voittajaa on vaikea ennustaa, sillä HPK:n virettä on ollut hankala ennustaa. Kotietu on kuitenkin vahva, joten veikataan ja. Voittoa.

 

18:30 Jukurit – Jyp

Molemmilla joukkueilla on vielä reippaasti panosta viimeiseen kolmeen otteluun. JYP kamppailee vahvan vireensä ansiosta kakkospaikasta, Jukurit taas tarvitsee kipeästi voittoa, jotta mahdollisuus 10. sijaan ohi Ilveksen olisi vielä mahdollinen.

Nykyvireinen JYP lienee kuitenkin mahdoton este tässä pelissä, joten Jukurien pitää toivoa, ettei Ilves voita omaa otteluaan ja “ratkaise” taistoa 10.sijasta.

18:30 KooKoo – Ilves

KooKoon saumat pudotuspeleihin ovat jo menneet. Huimaan kevätvireeseen yltynyt Ilves vastaavasti tarvitsee enää 4 pistettä lopuista otteluista varmistaakseen paikkansa auringon alla. KooKoo on sitkeä vastustaja, joka tullee kuitenkin kaatumaan tänään vireessä olevaa Ilvestä vastaan.

18:30 Lukko – Hifk

Lukolla on enää vain teoreettiset mahdollisuudet pudotuspeleihin, Hifk kamppailee sijoista 6-9. Hifk tarvitsee tänään voiton, tai sitten he joutuvat toivomaan Pelsujen ja Kärpästen tappiota omissa peleissään.

18:30 Pelicans – Tps

Ailahtelevasti läpi kauden pelannut Pelicans on mukana tiiviissä kamppailussa paikasta kuuden joukkoon. Entisen NHL-vahti Karri Rämön hankinta on nostanut joukkueen odotuksia kevättä ajatellen. Ilman loukkaantumisia Pelicans on kevään peleissä vahva.

TPS kamppailee edelleen paikasta runkosarjan top-2:ssa. Viime aikojen vireen perusteella ottelusta tulee tasainen ja oikeastaan voittaja ratkeaa siihen, kuinka kurinalaisesti Pelicansin nippu sattuu tänään pelaamaan.

18:30 Sport – KalPa

Sport pelaa pelissä ilman panosta ja KalPa kamppailee paikasta kahden parhaan joukkoon. KalPa ottaa tästä voiton.

 

Lähetykset:

Kaikki pelit löytyy meidän Liiga-sivulta ja tarvittaessa chatista!