Kärppien kausi päättyi pettymykseen – Suikkaselle odotetut potkut

Liiga. Oulun Kärppien kausi päättyi tänä vuonna jo ennen puolivälieriä. Seurauksena tästä oli jokseenkin odotetusti päävalmentaja Kai Suikkasen potkut.

Kärpät tiedotti asiasta tänään tiistaina.

Oulun Kärpät OY:n hallitus päätti kokouksessaan vapauttaa Suikkasen tehtävistään vain yhden vuoden jälkeen. Uudeksi päävalmentajaksi nousee neljä viimeistä kautta apuvalmentajana toiminut Mikko Manner.

Muut entisen valmennuksen jäsenet eli apuvalmentaja Toni Sihvonen, joukkueenjohtaja ja maalivahtivalmentaja Ari Hilli sekä fysiikkavalmentaja Samppa Jaakola saavat jatkaa tehtävässään. Uutena nimenä ryhmään nousee pitkää A-junnujen päävalmentajana ollut Lauri Mikkola, jonka johdolla juniorikärpät ovat saavuttaeet menestystä jo useana vuonna.

Suikkasen kommentteja odotellessa.