Sunnuntai-illan futisnostot – katso Barcelonan ja Milanin pelit ilmaiseksi!

Jalkapallon suurissa liigoissa on jälleen kerran seurattavaa myös sunnuntain kunniaksi. Santerin Ässässä ollaan innoissaan etenkin Barcelonan iltapelistä, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

La Liga

21:45 Fc Barcelona – Leganes

Suositeltu linkki: Unibet-tv

FC Barcelona on tällä hetkellä La Ligan kolmantena, pisteen päässä ottelun enemmän pelanneesta Sevillasta. Leganes taas on sarjan häntäpäässä, täpärästi vielä sijoilla, joilla paikka pääsarjassa pysyy.

FC Barcelonalla on takana pienimuotoinen shokkihoito, kun se otti turpaansa kevyesti 4-0 PSG:ltä Mestarien liigassa. Joukkue oli täysin aseistariisuttu, ja etenkin kolmikko Suarez-Messi-Neymar oli erittäin näkymätön. Leganesilla on Espanjassa alla jo kolmen pelin tappioputki, joten Barcelona hoitanee homman kotiin helposti.

Serie A

19:00 AS Roma – Torino

AS Roma ja Torino kohtaavat kuumassa sunnuntaikamppailussa, jossa panoksena Roomalla on Serie A:n kakkospaikka. Torino on jo tässä vaiheessa kautta juuttunut keskikastiin, eikä sieltä voitollakaan taida kovin pitkälle nousta.

Roma on voittanut neljä viimeisestä viidestä pelistään, Torinolla on vastaavasti kahden ottelun voittoputki ja yksi tasapeli alla. Näistä asetelmista Torinolle voisi antaa vireen perusteella jopa mahdollisuuden yllätykseen tai ainakin tasuriin.

21:45 AC Milan – Fiorentina

Milan on jo tippunut pikku hiljaa mestaruusjunasta, ja on juuttunut sarjan keskikastiin, mikä on iso pettymys kovin odotuksin jälleen kauteen lähteneelle joukkueelle. Fiorentinalla tilanne on sinänsä sama, että paikka on tällä hetkellä keskikastissa, vain pisteen Milanin perässä. Näin ollen molemmat joukkueet varmasti hakevat voittoa pelistä – Milanille voitto toisi lisää eroa Fiorentinaan ja kaventaisi etumatkaa eteenpäin. Toisaalta tappiolla Fiorentina ottaa Milanin paikan sarjataulukossa.

Kuntopuntarin perusteella Fiorentina on ottelussa pienoinen suosikki, sillä sillä on vain yksi tappio viimeisestä viidestä ottelusta, kun taas Milanin otteet ovat ailahdelleet laajemminkin.

Bundesliiga

18:30 FC Köln – Schalke

 

Lähetykset

Kaikki pelit ovat 100 % varmuudella saatavilla Unibet-TV:n kautta ilman häiritseviä mainoksia. Lisäksi Santerin Ässän jalkapallo-osiosta löytyy laaja valikoima lähetyksiä niin SD- kuin HD-laadullakin.