Liigassa kovia siirtopommeja – Rämö ja Kuusela siirtyvät Suomeen!

Liigan tiistaipäivänä on saatu jo kaksi kovan luokan siirtouutista. Ensin Pelicans ilmoitti Karri Rämön sopimuksesta, myöhemmin Kristian Kuuselan kerrottiin tulevan Tapparaan.

Pelicans ilmoitti napanneensa NHL:ssä viime kaudella pelanneen maalivahti Karri Rämön. Sopimus kattaa loppukauden, tosin sopimuksessa on siirto-optio NHL:n suuntaan 1.3 asti. Pelicansin toimistossa oltiin luonnollisesti innoissaan, ja kolme kovaa maalivahtia voivat kantaa Pelicansin pitkälle kevään pudotuspeleissä.

Tappara oli toinen onnistuja sopimusrintamalla, kun viime kauden kova pistetykki Kristian Kuusela tulee takaisin joukkueeseen epäonnistuneelta KHL-reissultaan. Kuusela pelaa alustavasti ainakin kauden loppuun asti Tapparassa.

Rämön ja Kuuselan joukkueet kohtaavat torstaina Lahdessa.

 

Kaikki Liiga-pelit löytyvät meidän chatista ja yläpalkin valikosta!