Jokerit tukalassa tilanteessa – katso neljäs pudotuspeli ilmaiseksi!

Jokerit ja TSSKA Moskova kohtaavat toisensa neljännen kerran KHL:n pudotuspeleissä tänään Hartwall Areenalla kello 18.30 Jokerit lähtee otteluun jo selkä seinää vasten, sillä TSSKA johtaa jo 3-0.

Jokerit ei ole hyvistä yrityksistään huolimatta vieläkään onnistunut kukistamaan Moskovalaisia. Kaksi edellistä peliä päättyi jatkoaikatappioon, ja ainakin toinen näistä matseista olisi tullut kääntää eduksi. 3-0 asemasta lähteminen tarkoittanee sitä, että Jokerien kausi päättyy ensimmäisellä kierroksella.

Pelillisesti joukkue on parantanut pudotuspelien edetessä, mutta valitettavasti koko kauden jatkuneet ongelmat ovat olleet edelleen esillä. Pelaajien taso ei yksinkertaisesti riitä, etenkin kun vastassa on myös kohtalaisen kurinalaisesti pelaava joukkue. Jokerit ei ole vieläkään saaut yli kahta maalia tehtyä peleissä, joten oikeastaan Ryan Zapolskin tasonnosto on ollut niitä harvoja positiivisia pilkahduksia, jotka ovat pitäneet joukkueen mukana pelissä.

Santerin Ässä tarjoaa ilmaiskierroksia eri kasinoille – jopa 50 ilmaiskierrosta ilman talletusta!

Neljännessä ottelussa suunnan on muuttuttava. Jos Jokerit ei saa maalintekoon ja hyökkäämiseen jotain uutta, kevät alkaa jo aivan liian aikaisin. Maajoukkueenkin kannalta tämä on ongelmallista, sillä Jokereissa on potentiaalisia mm-kisamiehiä, jotka joutuvat olemaan pelaamatta jopa 2kk.

Santerin Ässän veikkaus on, että Jokerit voi voittaa yhden pelin, mutta tuskin neljää.

Lähetykset

18:30 Jokerit – TSSKA Moskova (Ottelusarja 0-3)

Pelin voi katsoa Viaplayn kautta HD-laadulla ja suomenkielisellä selostuksella. KHL:n lisäksi sieltä voi katsoa myös kauden NHL-ottelut ilmaiseksi.

Ulkomaalaiset lähetykset löytyvät meidän KHL-sivulta, jossa on niin SD- kuin HD-laadulla lähetyksiä.