CHL:n finaali tänään – lue ennakko ja katso linkit peliin

CHL-kausi on edennyt siihen pisteeseen, että jäljellä on enää tasan yksi ottelu. Finaalissa kohtaavat ruotsalainen Frölunda ja Tsekkiläinen Sparta Praha.

Santerin Ässä tarjoaa tähänkin peliin linkit ja ennakot.

CHL 7.2.2017

20:05 Frölunda – Sparta Praha

Lähetykset:

Unibet-TV:ltä 100 % varmuudella peli, samalla mahdollisuus lyödä vetoa. Lisäksi linkkejä voi katsoa mm. wiz1 ja meidän KHL-sivun kautta!

Ennakko – Joukkueet menossa kotimaissaan eri suuntaan

CHL:ssä on tosiaan jäljellä enää kaksi kovinta joukkuetta, joten kamppailu finaalissa tulee olemaan tasokas. Frölunda on kotimaassaan Ruotsissa pelannut viime aikoina heikosti – edellisestä 7 pelistä sillä on alla peräti 5 tappiota. Alkukauden hyvät otteet pitivät joukkuetta pitkään suvereenina sarjajohtajana, mutta nyt se on tippunut sarjassa toiseksi, parin pisteen päähän Växjöstä.

Vierasjoukkue Sparta Praha on pelannut vastaavasti nousujohteisesti – Tsekin extraliigassa joukkue on ottanut peräti 7 voittoa viimeisestä 9:stä pelistä ja on noussut kamppailemaan vahvasti paikasta runkosarjan kärjessä.

Lähtökohtaisesti ottelusta on tulossa tasainen, tosin pelipaikka Ruotsissa asettaa Prahalaiset hieman altavastaajiksi. Takana on pitkä matka kotimaasta ja valmistautumisaikaa Ruotsin maaperällä ei kotimaisten sarjojen ohjelmista johtuen juurikaan ole ollut. Lisäksi Frölunda tuntee kaukalon kuin omat taskunsa. Toki prahalaisetkin tuovat kotimaan kulttuuria, sillä n. 200 bussifanin lasti aloitti maanantaina matkansa kohti pelipaikkaa, samalla hörppien paikallisia virvoitusjuomia. Mielenkiintoista ottelun suhteen onkin, tulevatko katsomot olemaan edes etäisesti täynnä, vai kiinnostaako edes finaali ruotsalaisyleisöä.

Frölundan paidassa pelaa suomalaisista Kristian Vesalainen, Joni Ikonen ja entinen NHL-tähti Sean Bergenheim, joten teoriassa kannatus kannattaakin suunnata ruotsalaisjoukkueelle.