Valioliigaa: Tottenham – Chelsea

Valioliigassa pelataan yksi ottelu 4.1, kun vastakkain ovat viime aikoina kovassa vireessä olleet Tottenham ja Chelsea. Tottenhamilla on takana neljän ottelun voittoputki, kun taas Chelsealla on alla peräti 13 voittoa. 

22:00 Tottenham – Chelsea

Chelsea lähtee peliin hienoisena ennakkosuosikkina ja sarjajohtajana, kun taas Tottenham tavoittelee pisteitä säilyäkseen kärkikolmikon mukana. Tilastollisesti pelistä voidaan odottaa kohtalaisen tasaista ja vähämaalista, sillä Chelsealla on päästettynä 13 ja Tottenhamilla 14 maalia. Tosin, Chelsea on ollut erittäin kova hyökkäyssuuntaan, joten peli päättyminen esimerkiksi 2-1 luvuin Chelsealle ei olisi mikään järin suuri ihme. Chelsea on myös ollut varma verrattuna muihin kärkipään jengeihin, sillä siinä missä esimerkiksi Tottenham, City ja Arsenal ovat menettäeet pisteen siellä toisen täällä, Chelsea on jatkanut vahvaa nousuaan.

Ottelussa tullaan joka tapauksessa näkemään kahden hyvin organisoituneen ja tiiviisti yhteen pelaavan joukkueen kohtaaminen, jossa tähtipelaajien on noustava esille, mikäli vastustajan pakettia halutaan murtaa. Chelsean tähdet ovat tällä hetkellä astetta kovemmassa flow-tilassa, joten Chelsean putken jatkuminen lienee väistämätöntä.

Vedonlyönnillä rahoiksi

Vedonlyönnin kannalta kenties Chelsean voittoputken jatkumisen puolesta panostaminen vaikuttaisi kertoimienkin puolesta kannattavalta, sillä esimerkiksi Unibet tarjoaa peräti 2,80:n kerrointa Chelsealle, mikä on mielestäni aavistuksen suuri. Tasurille annetaan jutun kirjoittamishetkellä kerroin 3,15 ja Tottenhamille 2,85. Tämän kaveriksi voisi lyödä vetoa yli 2,5 maalista (kerroin 1,95), sillä molemmat joukkueet ovat viime aikoina intoutuneet tekemään useamman häkin, ja 3 maalia tässä kärkikamppailussa ei vaikuta mahdottomalta ajatukselta, vaikka vastakkain onkin kaksi vähän maaleja päästänyttä joukkuetta.

Jos sinulla ei vielä ole tunnusta Unibetille, se kannattaa tehdä, sillä sivuston hyvien kertoimien lisäksi Unibet tarjoaa useita eri lajeja ilmaiseksi, minkä lisäksi talletuksen päälle saa bonuksen vedonlyöntiin. Rekisteröityminen onnistuu tästä linkistä.

Jalkapallolähetykset ovat katsottavissa koko kauden ajan joko Unibet-TV:n kautta tai Santerin Ässän Jalkapalloa-osion kautta.


Leave a Comment