Tenniksen Australian avoimet lähestyvät loppuaan – seuraa suorana ja ilmaiseksi!

Tenniksen Australian avoimet lähestyvät loppuaan, ja seuraavaksi vuorossa ovat sekä miehissä että naisissa välieräottelut. Miehissä suurin mielenkiinto lienee siinä, nähdäänkö pitkästä aikaa ns. “unelmafinaali” Rafa Nadalin ja Roger Federerin välillä.

Miesten välierät:

Stan Wawrinka – Roger Federer

Gregor Dimitrov – Rafael Nadal

Roger Federer on esittänyt väkevän paluun tenniskentille pitkän loukkaantumisen jälkeen. Maailman top-10-listalta pois pudonnut Federer on päihittänyt tähän mennessä jokaisen vastustajansa selkeästi. Toki matkalla auttoi se, ettei hän joutunut kohtaamaan esimerkiksi Djokovicia tai Murrayta, kun nämä sattuivat tippumaan jo aikaisemmassa vaiheessa. Joka tapauksessa meno on ollut vakuuttavaa, ja Rogge lähtee jopa ennakkosuosikkina otteluun. Etenkin parin keskinäiset ottelut tukevat tätä olettamaa – 21 kohtaamisesta Federer on voittanut kolmea vaille kaikki.

Rafael Nadal on myös osoittanut hyvää nousukuntoa pääsemällä tähän asti. Viimeinen kohtaaminen Dimitrovin kanssa päättyi kuitenkin huonosti, kun Nadal hävisi pelin Kiinan avoimissa noin 3 kk sitten.

Mikäli  Nadal ja Federer ottaisivat voiton peleistään, saisimme todistaa pitkästä aikaa “unelmafinaalia”, joka oli erittäin yleinen vielä muutama vuosi sitten. Joka tapauksessa tällainen herättäisi nostalgisia tunnelmia.

Naisten välierät:

V. Williams – Vandeweghe

S. Williams – Lucic-Baroni

Naisissa on mahdollisuus nähdä myös pitkästä aikaa ikoninen finaali, jossa vastakkain olisivat kaksi Williamsin siskosta. Venus on ollut hyvässä vireessä tässä turnauksessa, sillä hän ei ole hävinnyt vielä erääkään! Myös naisissa ykkössijoitettu on jo pois pelistä.

Lisäksi luvassa on mm. nelinpelin välierät, joissa Henri Kontinen tavoittelee uransa ensimmäistä Grand Slam -titteliä!

Tennispelit näet meidän tennis-osiosta suorana ja ilmaiseksi!


Leave a Comment