CHL:ssa pelataan ratkaisevat välierät – ilmaiset lähetykset täältä

Jääkiekon CHL (Champions Hockey League) lähestyy huipennustaan, ja vaikka peleissä ei ole enää mukana suomalaisjoukkueita, suomalaisten edesottamuksia voidaan silti vielä seurata mielenkiinnolla.

Tämän vuoden karkeloissa on myös mahdollista saada joukkue Suomen ja Ruotsin ulkopuolelta finaaliin.

19.30 Sparta Praha – Växjö Lakers (1. osaottelu 2-1)

Sparta Praha pääsee kenties hieman yllättäenkin johtoasemassa toiseen otteluun. Tsekin liigassa pelaava joukkue oli lähellä päästä jopa kahden maalin johdossa toiseen osaan, mutta Växjö kavensi ottelun viime hetkillä. Tämä voi olla tärkeä maali kokonaistilanteessa, sillä CHL-peleissä vierasmaaleilla ei ole väliä kokonaistuloksen kannalta.

Pelissä riittää suomalaisittainkin jännitettävää, sillä Växjön riveissä pelaavat Olli Palola, Teemu Laakso, entinen nhl-tähti Ville Leino ja Tuomas Kiiskinen. Nämä pelaajat ovat myös tuttuja liiga-kentiltä. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun allaan voitolliset pelit kotimaisesta sarjasta.

Streams: Link 1 Link 2 Link 3 Acestream (CZE) Acestream (EN)

21:15 Fribourg Gotteron – Frölunda (1-5)

Fribourgin tilanne on melko toivoton jo tässä kohtaa. Neljän maalin takaa-ajomatka perinteistä ja vahvaa ruotsalaisjoukkuetta vastaan ei lupaa mitään hyvää. Lisäksi Frölunda on ollut huikeassa vireessä CHL:n pudotuspeleissä, sillä se on murskannut vastustajansa maalierolla 29-5 edellisessä kuudessa pelissä.

Molemmista joukkueista löytyy suomalaisia, sillä Frölundan riveissä pelaa entinen nhl-jantteri Sean Bergenheim ja Fribourgissa suomalaissyntyinen Dennis Saikkonen.

Streams: Link 1 Link 2 Link 3

Santerin Ässän virallisena yhteistyökumppanina toimii CHL-peleissä Unibet-tv, jonka kautta pääsee katsomaan kaikki pelit 100 % varmuudella ja täysin ilmaiseksi. Unibet-TV:lle pääset alla olevaa kuvaa klikkamalla.

unibet3

Lisäksi pelit voi katsoa myös meidän KHL-sivun kautta.


Leave a Comment