Valioliigan ennakko – kärkipäässä ei luvassa muutoksia, Swansea yrittää kammeta pois putoajan paikalta

Valioliigassa pelataan jälleen tänäkin viikonloppuna niin lauantaina kuin sunnuntainakin. Chelsea, Arsenal, Liverpool, Man City ja Tottenham muodostavat tällä hetkellä kärkiviisikon ja sijalla kuusi vaaniva Man Utd on jo 6 pisteen päässä Tottenhamista. Unitedilla tosin on mahdollisuus kiriä Tottenhamia kiinni keskinäisessä ottelussa.

Viikonlopun Valioliiga-poimintoja

10.12

17:00 Swansea – Sunderland

Swansea on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä yhdeksällä pisteellä, toisaalta se on osoittanut pieniä piristymisen merkkejä viime viikoilla. Tässä ottelussa on jaossa erittäin tärkeitä pisteitä, sillä Sunderland on vain kahden pisteen päässä Swanseasta. Molemmat joukkueet tavoittelevat varmasti voittoa, tosin tasapeli lieneekin todennäköisempi lopputulema.

19:30 Leicester – Man City

Viime kauden mestari Leicester on ollut alavireinen Valioliigassa, syynä on tosin muiden joukkueiden parantunut pelitapa Leicesteria vastaan. Cityllä on jälleen kasassa tälle kaudelle kova runko, tosin edes Pep Guardiolan alaisuudessa se ei ole yltänyt niihin otteisiin, mitä siltä odotetaan. City on suuri ennakkosuosikki tähän peliin. Viihdearvoltaan peli tulee olemaan joka tapauksessa katsomisen arvoinen.

11.12

16:15 Man Utd – Tottenham

ManU ei ole tällä kaudella ollut lähelläkään sitä tasoa, mitä siltä odotettiin ennen kauden alkua. Pelissä on ollut parantamisen varaa useampaakin otteeseen ja etenkin keskikenttä on ollut välillä pahasti hakusessa. Zlatankaan ei ole aivan lunastanut niitä odotuksia, mitä häneen on ladattu ennen kauden alkua, olkoonkin, että otteet ovat olleet tasaisen varmoja ja ManU:lle kaikki hänen pelaamisensa on ollut arvokasta. Tottenham taas on tällä kaudella osoittanut pystyvänsä pelaamaan vakaata peliä ja haastamaan kaikki joukkueet, minkä takia sarjasijoitus onkin viides ja joukkue on täysillä mukana vielä mestaruustaistelussa. Tässä pelissä on Swansea-ottelun tapaan paljon panosta, sillä voitolla Tottenham saa kasvatettua eroa Unitediin jo yhdeksään pisteeseen, tappiolla ero on enää kolme.

Kaikki kierroksen ottelut ovat katsottavissa ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Sen lisäksi striimejä on hyvä katsella myös meidän Jalkapallo-osion kautta!


Leave a Comment