El Classico suorana!

Espanjan liigakauden puhuttavimmat ja kiinnostavimmat pelit ovat aina olleet kahden suuren kohtaaminen. Tänään luvassa on jälleen yksi El Classico, kun Barcelona kohtaa Real Madridin kotikentällään kello 17.15 alkavassa ottelussa.

Pelissä voi olla jopa sarjan voitto, jos mietitään ainakin tilanteita edelliskausiin. Kumpikaan joukkue ei yleensä kauheasti menetä pisteitä sarjassa, mutta tällä hetkellä Real on peräti kuusi pistettä edellä Barcelonaa. Loppukaudesta tulee Barcalle erittäin vaikea, jos se lähtee Camp Noulta tappio niskassaan. Lisäksi takana Sevilla on tasapisteissä (27p) sarjan kolmantena, joten panosta peliin riittää.

Molemmat joukkueet ovat viime aikoina olleet toki vahvoja, ja ero selittyykin lähinnä Barcan alkukauden nukahduksilla. Barca on voittanut viimeiset kolme peliä, Realilla voittoja on useampikin alla. Ennakkoon Barca lienee kuitenkin tämän pelin suurin suosikki kotietunsa ansiosta. Tarkempia veikkauksia ja samalla vedonlyöntivihjeitä voi kuitenkin tarkastella vielä tunnin ajan Vastavedon sivuilta.

Avainsana peliin lienee päivän kunto tähtipelaajien osalta. Jos Messi, Neymar ja Suarez lyövät Realin parhaat, etunenässä Balen ja Ronaldon, voitto on Barcan. Ja päinvastoin.

Lähetykset otteluun

17:15 Barcelona – Real Madrid

Unibet-tv näyttää pelin suorana, kuten myös pelejä useista muista sarjoista ympäri Eurooppaa. Tämän lisäksi kannattaa tarkistaa Santerin Ässän jalkapalloa-osio, josta voi löytyä myös joitain käytännöllisiä linkkejä ja vinkkejä pelin katseluun!


Leave a Comment