EHT jatkuu – Leijonat kohtaa Tsekin

Jääkiekon Euro Hockey Tour jatkuu tänään torstaina Helsingissä pelattavalla kamppailulla. Suomi kohtaa ottelussa Tsekin kello 18.30 alkavassa ottelussa. Lähetys on seurattavissa YLE:llä kello 18 alkaen.

Suomi lähtee tähän EHT-turnaukseen melko uudella ja freesillä joukkueella, sillä mukana on peräti kahdeksan ensikertalaista. Näistä voitaneen nostaa esiin muun muassa Henrik Haapala ja Roope Hintz, joista ensimmäinen on tällä kaudella kasvanut valtavan suureksi pelaajaksi ja on tehnyt kaukalossa käytännössä mitä haluaa – tehot tähän mennessä 9+23. Roope Hintz on kasvanut myös tällä kaudella varteen otettavaksi pelaajaksi ja pääsee nyt näyttämään junnuleijonista tuttuja taitojaan myös aikuisten maajoukkuetasolla. Heidän lisäksi Liigasta näyttöpaikan saa kakkosen laidalla pelaava KalPan Jesse Mankinen, joka on tällä hetkellä pistepörssissä peräti seitsemäntenä ja on ollut KalPalle tärkeä palanen tällä kaudella.

Suomi lähtee tähän peliin ennakkosuosikkina, joskin odotettavissa lienee taas kerran vähämaalinen ottelu. Vedonlyöjille suosittelen kohteeseen tulosta X tai Suomi+1 ja X. Vedonlyöntiin bonuksia tarjoaa Santerin Ässän virallinen vedonlyöntisivu.

Leijonien kokoonpano:

31 Joni Ortio
30 Harri Säteri

1:
25 Henrik Haapala – 15 Miro Aaltonen – 70 Teemu Hartikainen
18 Sami Lepistö – 5 Miika Koivisto

2:
82 Harri Pesonen – 23 Joonas Kemppainen – 13 Jesse Mankinen
21 Teemu Eronen – 6 Ari Gröndahl

3:
62 Oskar Osala – 10 Roope Hintz – 47 Antti Erkinjuntti
4 Mikko Lehtonen – 2 Rasmus Rissanen

4:
50 Simon Suoranta – 24 Jani Lajunen – 12 Joonas Nättinen
7 Niko Mikkola


Leave a Comment