CHL:n pudotuspelit jatkuvat – välieräjoukkueet selviävät tänään!

CHL-kausi jatkuu edelleen, vaikka suomalaiset ovat jo yllättäen tippuneet peleistä pois. Puolivälierien ensimmäiset ottelut pelattiin 6.12, ja toiset osaottelut ovat vuorossa tänään.

CHL 13.12.2016

19:30 Sparta Prague – SC Bern (1. peli 1-1)

Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 (CZ, Ace)

20:00 Växjö Lakers – ZSC Zürich Lions (0-0)

Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 (EN, ACE)

20:45 Fribourg-gotteron – Vitkovice Ostrava (5-2)

Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 (CZ, Ace)

21:00 Linköping HC – Frölunda (0-4)

Link 1 Link 2 Link 3 Link 4

Otteluparien voittajat ratkeavat yhteismaalien perusteella ja tasatilanteessa pelataan jatkoaika ja voittomaalikilpailu. Erona jalkapallon Mestarien liigaan on se, ettei koti- tai vierasmaaleilla ole väliä lopputulosta peilatessa.

Ottelupareista kahdessa on vielä panosta, kun Sparta Praha ja SC Berlin kamppailevat voitosta 1-1 tilanteessa. Omat vähäiset kolikkoni laittasin Prahan puolesta, lähinnä kotiedun takia. Växjö Lakers on yllättäen 0-0 tilanteessa Sveitsiläistä joukkuetta vastaan. Santerin Ässä toivoo epäonnea ruotsalaisille, vaikka he ovatkin tässä ottelussa ennakkosuosikin asemassa.

Muissa kahdessa parissa vaikuttaisi olevan vähemmän panosta. Fribourg on jo käytännössä tiputtanut tsekkiläiset jatkosta, samoin on tehnyt Frölunda Linköpingin kanssa. Toki jos ensimmäisessä ottelussa on hävinnyt tuon verran, voi toki toisessa voittaa yhtä paljon..

Streamit

Pelit voi katsoa suorana ja ilmaiseksi 100 % varmuudella Santerin Ässän kumppanin, Unibet-tv:n kautta. Muitakin linkkejä peliin on ja osan voi etsiä myös meidän KHL-sivultamme.


Leave a Comment