Viikonlopun urheilukatsaus – Futista, tennistä ja NHL-kiekkoa

Viikonlopun aikana on jälleen luvassa paljon erilaista urheilua, jota voi katsoa Santerin Ässän kautta. Luvassa on perinteisen Liiga-kiekon lisäksi muun muassa NHL:n runkosarjapelejä, Henri Kontisen tennisotteluja ja huippufutista Euroopan kovimmista liigoista.

Unibet-TV näyttää tenniksen ja jalkapallon tärkeimmät pelit täysin ilmaiseksi ja sadan prosentin varmuudella – nämä striimit eivät kaadu!

NHL:ssä paljon pelejä viikonloppuna

NHL jatkuu viikonloppuna vauhdikkaasti. Monia meistä kiinnostaa etenkin Patrik Laineen edesottamukset. Lauantaina luvassa on kuitenkin monta mielenkiintoista ottelua, kun muun muassa Minnesotan suomalaisjoukkio ja Tuukka Raskin Boston ovat tulessa. Boston pelaa tällä kierroksella Winnipegiä vastaan, joten joko Laine tai Rask saavat tästä pelistä sulan hattuunsa. Olettaen toki, että molemmat pääsevät pelaamaan. Laine jatkaa pelejään myös lauantaina.

Alla listattuna viikonlopun ottelut, aikataulut ovat Pohjois-Amerikan ajassa ja reaaliaikaisena lähetykset sekä ajankohdat löytyvät meidän NHL-osiosta.

NHL viikonloppuna:
Friday, Nov. 18 Pittsburgh at N.Y. Islanders, 7:00 p.m. Detroit at Washington, 7:00 p.m. N.Y. Rangers at Columbus, 7:00 p.m. Montreal at Carolina, 7:30 p.m. Chicago at Calgary, 9:00 p.m.

Saturday Nov. 19

Tampa Bay at Philadelphia, 1:00 p.m. New Jersey at Los Angeles, 4:00 p.m. Winnipeg at Boston, 7:00 p.m. Pittsburgh at Buffalo, 7:00 p.m. Toronto at Montreal, 7:00 p.m. Florida at Ottawa, 7:00 p.m. Edmonton at Dallas, 7:00 p.m. Nashville at St. Louis, 8:00 p.m. Colorado at Minnesota, 8:00 p.m. San Jose at Arizona, 8:00 p.m. Chicago at Vancouver, 10:00 p.m.

Sunday, Nov. 20 Columbus at Washington, 12:30 p.m. Florida at N.Y. Rangers, 5:00 p.m. Winnipeg at Carolina, 5:00 p.m. Calgary at Detroit, 7:30 p.m. Los Angeles at Anaheim, 8:00 p.m

Suorat lähetykset peleihin NHL-osiosta sekä HD:na 100 % varmuudella Viaplayn kautta.

Henri Kontinen jatkaa sensaatiomaisia pelejään

Henri Kontinen on ensimmäinen suomalainen, joka on selviytynyt tenniksen ATP-finaaleihin. Saavutus on sensaatiomainen ja Kontinen voisi olla jopa ehdokas vuoden urheilijaksi. Tähän mennessä pelitkin ovat sujuneet loistavasti, sillä pari Kontinen/Peers voittivat jokaisen alkulohkon ottelunsa. Seuraavaksi turnauksessa ovat luvassa välierät, joihin pari lähtee kovassa nosteessa. Voittamalla tämän turnauksen vuoden urheilijasta ei tulisi olla mitään epäselvyyksiä.

Lähetyksiä voi seurata joko Unibet-TV:n tai Santerin Ässän Tennis-osion kautta. Lähetysajat tarkentuvat viikonlopun kuluessa.

Huippufutista joka viikonloppu

Santerin Ässän kautta voit myös katsoa joka viikonloppu jalkapalloa maailman huipulta. Luvassa on muun muassa Valioliigaa, La Ligaa sekä Italian ja Saksan pääsarjan otteluita. Kaikkiin peleihin on saatavilla lähetyksiä niin HD-laadulla kuin SD-laadulla, ja katsominen on täysin laillista. Linkit löytyvät Jalkapallo-osiosta!


Leave a Comment