Mestarien liigan kierros ilmaiseksi+ennakko

Jalkapallon mestarien liigassa on päästy lohkovaiheen neljänteen ottelukierrokseen. Tällä kierroksella pelataan “back-to-back”-pelejä, joissa edellisessä ottelussa kohdanneet joukkueet ottavat uudestaan yhteen keskenään. Kierroksen helmenä voitaneen pitää Man Cityn ja Barcelonan kohtaamista, jossa City hakee revanssia edellisen kierroksen nöyryyttävälle 4-0 tappiolleen.

Champions league round, 1.11.2016

19:45 Besiktas – Napoli (wiz 1, channel34)

21:45 Manchester City – Barcelona YLE TV2 (wiz 1, channel2)

21:45 PSV – Bayern München (wiz 1, channel4)

21:45 Atletico Madrid – Rostov (wiz 1, channel6)

21:45 Basel – Paris SG (wiz 1, channel8)

21:45 Benfica – Dynamo Kiev (wiz 1, channel10)

21:45 Borussia Mönchengladbach – Celtic (wiz 1, channel12)

21:45 Ludogorets – Arsenal (wiz 1, channel13)

Lähetykset näiden lisäksi myös Santerin Ässän Jalkapallo-osiosta, jonka kautta voi seurata kauden kaikki ottelut sarjasta kuin sarjasta! Myös HD-lähetyksiä lienee linkeissä.

Ennakot

Arsenalilla ja PSG:llä on A-lohkossa mahdollisuus varmistaa jatkopaikkansa, jos toinen joukkueista voittaa ja toinen pelaa tasan. Molemmat ovat joka tapauksessa suuria ennakkosuosikeita otteluissaan, ja voitoilla sauma tippua jatkosta on enää vain teoreettisen ohut. PSG pääsee peliin suunnilleen parhaalla kokoonpanollaan, kun taas Arsenalilta puuttuu tukku avainpelaajia loukkaantumisten takia.

Cityllä on revanssin paikka Barcelonaa vastaan. Viime kierroksella tuli 4-0 tappio. Jos Barcelona voittaa, niin paikka jatkossa on varma. Joukkueelta tosin puuttuu useita avainpelaajia kokoonpanon puolustuksesta, minkä takia useat asiantuntijat ovat nostaneet Cityn jopa suosikiksi. Tosin Barcalla on yksi hurja kolmikko jonka edessä City saa olla hyvin varovainen. Celticillä on pakkovoiton paikka Mönchengladbachia vastaan, sillä tappiolla jatkopaikka karkaa liian kauas, mikäli City saa voiton Barcasta.

Münchenilla ja Atleticolla on mahdollisuudet varmistaa jatkopaikka ottamalla voitot näistä peleistä. Atletico on tähän mennessä pelannut puhtaalla pelillä, ja Bayern on kuudessa pisteessä. Molemmat joukkueet ovat suuria ennakkosuosikkeja voittamaan pelinsä ja varmistamaan jatkopaikkansa.

Napolilla on omassa lohkossaan mahdollisuus varmistaa jatkopaikka, jos toinen lohkon ottelu päättyy tasan. Kiovan Dynamo taas tarvitsee pakkovoiton Benficasta, tai joukkueen jatkopaikka jää lopullisesti haaveeksi. Lohkossa Napolilla on 6 pistettä, Besiktasilla 5 ja Benficalla 4, kun Dynamolla on vain 1 pinna kasassa.

 

 


Leave a Comment