Mestarien liiga 22.11.2016

Mestarien liiga jatkuu alkulohkojen viidennen kierroksen otteluilla. Santerin Ässä tekee pieniä poimintoja kierrokselta.

Kaikki Mestarien liigan pelit ilmaiseksi Santerin Ässän Jalkapallo-osiosta!

Lohko E

21:45 AS Monaco – Tottenham

Tällä hetkellä Monaco on lohkossa kahdeksassa pisteessä, Tottenham neljässä. Tottenhamin kausi Euroopassa ei ole mennyt tähän mennessä hyvin, ja tässä ottelussa on pakkovoiton paikka, mikäli joukkue mielii edetä edes tuurilla jatkoon. Oma veikkaus tästä pelistä on tasuri, ja Monaco varmistaa jatkopaikkansa. Tottenham jäänee lohkon kolmanneksi ja Roman Eremenkon TSSKA Moskova neljänneksi. Eurooppa-liigassa Tottenhamilla on tosin mahdollisuudet pitkällekin.

 

Lohko F

21:45 Sporting Lissabon – Real Madrid

Ottelussa on panoksena lohkon jatkopaikka, ja peli on selvä – jos Sporting ei voita ottelua, Real varmistaa paikkansa pudotuspeleissä. Eroa on tällä hetkellä lohkossa viisi pistettä ja Madridin nykyvire huomioon ottaen portugalilaisten tien tulisi päättyä näissä karkeloissa tähän. Toki heillä on panoksena vielä paikka Eurooppa-liigan pudotuspeleihin.

Lohkon toisessa ottelussa Dortmund kohtaa Legia Varsovan, ja tässä pelissä Dortmund voi kasvattaa eroa lohkon kakkosena olevaan Realiin. Tasoero tässäkin pelissä lienee niin suuri, että ratkaisut lohkovoitosta ja lohkon kolmannesta paikasta jäänevät viimeiselle kierrokselle.

 

Lohko G

21:45 Leicester – Club Brügge

Leicester johtaa lohkoa kymmenellä pisteellä, Brügge on jo menettänyt mahdollisuutensa jatkoon ollessaan edelleen nollakerhossa. Leicesterillä on tässä pelissä mahdollisuus varmistaa jo jatkopaikka ja voitolla ottaa tukevampi ote lohkon voittoon ja “helpompaan” jatkovastustajaan. Vaikka Valioliigassa Leicester ei ole samanlaisessa lennossa kuin viime kaudella, Mestarien liigassa heidän menonsa on ollut vakuuttavaa ja joukkue varmistaneekin jatkopaikkansa tässä pelissä. Jatko-otteluissa vain taivas on rajana tällä joukkueella, etenkin kun he pääsevät pelaamaan jälleen altavastaajan asemassa.

Lohko H

21:45 Sevilla – Juventus

Kierroksen ehdoton helmi. Sevilla varmistanee tässä pelissä sen, ettei se tule puolustamaan tällä kaudella Eurooppa-liigan voittoa. Pelissä ratkotaan myös pitkälti lohkon voittaja, sillä Sevilla on tällä hetkellä Juvea kaksi pistettä edellä. Sevilla on pelannut vahvan kauden Espanjassa ollen tällä hetkellä heti seuraavana joukkueena kahden suuren perässä. Juventus taas on hallinnut Italian kenttiä suvereenisti ja kaipaa menestystä Euroopassa. Tässä pelissä molemmat joukkueet pelannevat omilla vahvuuksillaan eli tiiviillä puolustuksella ja laadukkailla hyökkäyksillä. Tasuri ei olisi tässäkään yllätys. Takana Lyonilla on vielä teoreettinen mahdollisuus ohittaa Juventus, mutta se vaatisi Lyonin voittoa ja Juven tappiota tässä pelissä.


Leave a Comment