CHL:n pudotuspelien toiset osaottelut ilmaiseksi

CHL-kausi jatkuu toisen kierroksen pudotuspelien toisilla osaotteluilla. Suomalaisista mukana on vielä neljä joukkuetta, ja kaikilla on vielä mahdollisuudet päästä jatkoon.

CHL-kierros 8.11.2016

18:00 Vitkovice Ostrava – Bili Tygri Liberec (1. osa 0-1)

19:00 JYP – SC Bern (2-3)

19:00 HIFK – Linköping (1-1)

20:00 Växjö Lakers – SaiPa (2-3)

20:30 HV71 – Sparta Praha (4-2)

20:45 Fribourg – KalPa (1-1)

21:00 Frölunda – Eisbären Berlin (6-1)

Ennakkoa kierrokselle

Kierroksella lähes kaikissa otteluissa on vielä panosta jatkon suhteen, sillä ainoastaan Frölundan 6-1 voitto on tarpeeksi musertava varmistamaan paikan jatkossa. Lisäksi HV71:llä on hyvä tilanne kahden maalin eron takia, mutta senkään jatkopaikka ei ole varma.

Suomalaisista heikoimmasta asemasta lähtee JYP, tosin kun otteluissa mitataan vain maalieroa, ei yhden maalin takamatka ole jääkiekossa matka eikä mikää. JYP lienee ennakkoon pieni suosikki peliin etenkin kotiyleisönsä edessä, tosin Bernin ei tarvitse pelata kuin tasapeli varmistaakseen jatkopaikkansa.

Muissa peleissä HIFK ja Linköping lienevät ennakkoon tasaisin pari, eikä sen voittajaa ole helppo ennustaa. Toki jos HIFK suorittaa paremmin kuin tällä kaudella liigassa, on se suosikki jatkoonmenijäksi kotietunsa turvin. Tosin ensimmäisen ottelun perusteella jatkoaikakaan ei liene mahdottomuus.

Fribourgin ja KalPan pelissä voi käytännössä käydä miten vaan. KalPa on kenties pienoinen suosikki omissa papereissa, mutta tasatilanteesta lähdettäessä yksittäiseen otteluun voi käydä tässä(kin) parissa kuinka vain.

Omissa papereissa ottelusarjaa johtava SaiPa lähtee myös hienoisena ennakkosuosikkina kohtaamiseensa, etenkin kun Växjö on kontannut SHL:ssä alkukaudesta. Växjön materiaali on parempi kuin SaiPan, mutta pelitavalla mitattuna SaiPa ottaa jatkopaikan tästä pelistä.

Loppuun lisätään pahoittelut analyysin mitäänsanomattomuudesta – tässä vaiheessa CHL:ää ja etenkin otteluparien ollessa näissä tilanteissa voittajia on erittäin hankala analysoida.

Mistä lähetykset?

Santerin Ässän yhteistyökumppani Unibet-TV lähettää koko CHL-kauden suorana, ilman streameissa ilmentyviä häiritseviä mainoksia tai epävarmuustekijöitä kyseisten striimien näkyvyydestä. Sivuston käyttö edellyttää tosin 18  vuoden ikää ja tilillä tulee olla vähintään sentti rahaa.

Sivun ylälaidassa on meillä myös KHL-artikkeli, josta löytyy joitain linkkejä peleihin. Lisäksi tutut sivustot kuten wiz1 ja cricfree tarjoavat näihin lähetyksiä.


Leave a Comment