CHL:n 2. pudotuspelikierros ilmaiseksi

CHL-kausi jatkuu kiihkeänä, ja tänään tiistaina on luvassa CHL:n seuraavan pudotuspelikierroksen ensimmäiset ottelut. 

Suomalaisista mukana ovat vielä SaiPa, JYP, HIFK ja KalPa.

Aikataulu, CHL 1.11.2016

19:00 Bili tygli Liberec – Vitkovice Ostrava

19:00 KalPa – Fribourg Gotteron

19:00 SaiPa – Växjö Lakers

–> Unibet-TV, Wiz1 channels 19-21

20:30 Eisbären Berlin – Frölunda Gothenburg

20:30 Sparta Prague – HV71

–> Unibet-TV, wiz1 (36,37)

20:45 SC Bern – JYP

20:45 Lugano – Zürich lions

–>  Unibet-TV, wiz1 (39 ja 38)

21:00 Linköping – HIFK

–>  Unibet-TV, wiz1 (40)

Ennakko: Suomalaisilla kova paikka, JYP ennakkoon “vahvimmilla”

Tällä kaudella suomalaisilla ei ole helppoa tietä jatkoon. KalPa ja JYP pääsevät pelaamaan pelaamaan sveitsiläisiä joukkueita vastaan, mitkä ovat ennakkoon aavistuksen helpompia kuin HIFKin ja SaiPan ruotsalaiset vastustajat. Helpolla nhekään eivät tule pääsemään. JYPin vastustaja on tällä hetkellä Sveitsin liigassa toisena, KalPan vastus Fribourg taasen on kotimaassaan pelannut heikommin kuin CHL:ssä.

Linköping ja Växjö ovat tällä hetkellä Ruotsin SHL:ssä alempaa keskikastia. HIFK on kuitenkin kotimaassaan pelannut toistaiseksi melko vaisusti ja on itsekin samoilla sijoilla, joten ilmaiseksi ei ainakaan voittoa tule. SaiPalla lienee paremmat mahdollisuudet haastaa tällä hetkellä vastustajansa.

Lähetykset

CHL on tälläkin kaudella maksukortin takana Suomessa.  Unibet-TV näyttää kuitenkin koko kauden ajan kaikki CHL-ottelut 100 % varmuudella, eikä peleihin tule samanlaisia ärsyttäviä mainoksia kuin suoriin live-lähetyksiin streamisivustoilta. Muita vaihtoehtoja ovat toki wiz1, stream2watch ja kenties livetv.sx, josta voi löytyä myös Acestreameja. Santerin Ässän sivun yläreunassa olevasta KHL-osiosta löytyy myös muutamat lähetykset.


Leave a Comment