VonBetsin korotetut kertoimet KHL:ään

VonBets tarjosi viikko sitten markkinoiden parhaimpia kertoimia kotimaiseen Liigaan ja tällä kertaa vuorossa on KHL. Alla on jälleen kuva VonBetsin kertoimista tämän päivän osalta ja alemmassa kuvassa muiden yhtiöiden keskiarvoa. Poikkeuksetta kaikissa kohteissa VonBets vetää hihastaan paremman kertoimen. Pelaat sitten sinkkuja tai yhdistelmiä, niin valinta on selvä. VonBetsin kertoimet ovat myös suuremmat, mitä esimerkiksi alan parhaalla, eli Pinnaclella. Pinnacle on muuten ylivoimainen pitkässä juoksussa, mutta välillä muutkin pääsevät nokittelemaan tällaisilla kampanjoilla. VonBetsin KHL:n korotetut kertoimet -tarjous jatkuu läpi viikon.

kertoimet

KHL & Viaplay

KHL:ää on valitettavan huonosti nähtävissä bookereiden kautta. Mikäli sarjasta on kiinnostunut, niin tällöin Viaplay on ylivoimainen valinta, josta kannattaa vähän maksaakin. Samalla näkee kaikki ylihuomenna alkavan NHL:n runkosarja- ja playoff-ottelut. Tarjolla on toki myös runsaasti muitakin lajeja, eikä pelkkää kiekkoa. Viaplaysta on vaikea sanoa mitään huonoa. Hinta on vähintäänkin kohtuullinen. Jos on suomiselostuksen perään, niin sitten katsottavat ottelut jäävät väliin, mutta menee hyvin englannillakin, varsinkin NHL.

Tänään Viaplay esittää KHL:stä TsSKA Moskovan ja Jokereiden välisen kamppailun klo. 18.55 lähtien ja suomeksi selostettuna.

viaplay1

Leave a Comment