VonBetsilta viikon parhaimmat Liiga-kertoimet

Tämän vuoden keväällä avattu VonBets -vedonlyöniyhtiö tarjoo maukkaita kertoimia viikon Liiga-peleihin. VonBetsia ei yleisesti ottaen tunneta markkinoiden korkeimmista kertoimista, mutta koska heillä on omia kertoimienlaskijoita, niin myös poikkeavuutta löytyy tietyissä lajeissa ja sitten vielä tämän kaltaisia kampanjoita.

Seuraavilla kuvilla on hyvä vertailla VonBetsin tämänhetkisiä kertoimia verrattuna muuhun markkinaan. Todella selvä ero, joka kannattaa tosissaan parhaista kertoimista välittävän hyödyntää. Ylhäällä siis VonBets ja alhaalla 16:n yhtiön keskiarvo. Käytännössä siis KooKoon vierasvoitto on ainut, jossa VonBets on jäljessä, mutta muuten ero on merkittävä heidän edukseen.

vonbets1

kertoimet2

Tämä kampanja ja kertoimet kuvastavat VonBetsia hyvin. Harvemmin pelattavaa, mutta sitten kun sitä on, niin kannattaa todella pelatakin. Toki panosrajoitukset saa kiusakseen tällaisilta bookereilta, mikäli pelaa vain markkinoiden parhaimmat pois isoilla panoksilla, mutta kannattaa nekin hyödyntää niin pitkään kuin mahdollista.

Muuten VonBets on luotettava ja turvallinen paikka pelata. Menee pitkälti samaan massaan suurimman osan muiden vedonlyöntiyhtiöiden kanssa. Pienillä panoksille pelaavalle voi olla iloa pidemmäksikin aikaa.

vonbets


Leave a Comment