Viikonlopun futiskierros – luvassa huippuotteluita useissa liigoissa!

Santerin Ässän kautta on mahdollista seurata kansainvälisiä otteluita pitkin viikkoa. Perjantaina katseet kannattaa kiinnittää Bundesliigaan, kun taas muina päivinä oma huomio ainakin suuntautuu Englannin ja Espanjan sarjakentille.

 

Perjantain poimintoja

 

FA Cupissa pelataan useita mielenkiintoisia otteluita jo tänään. Esimerkiksi Crystal Palace ja Southampton pelaavat keskenään, minkä lisäksi apaattisesti viime aikoina esiintynyt Man City yrittää kirkastaa kilpeään Swanseaa vastaan. Illalla myös toinen vaisusti esiintynyt Mancesterin joukkue United on tulessa, kun se kohtaa Bournemounthin. Toki odotettavissa on, että molemmat joukkueet lepuuttavat ainakin osaa avainpelaajistaan tulevia koitoksia varten, sillä molempien tähtäin lienee pääosin kotimaan liigassa ja eurokentillä.

 

Saksan ja Espanjan liigan pelejä

 

Myös Espanjassa, Saksassa ja Italiassa on viikonloppuna laadukasta futista luvassa. Perjantain vinkiksi kannattaa ottaa Bayern Munchenin ja Ingolstadtin peli. Myös Italian pääsarjassa meno on kovimmillaan, joten jos taitaa futis sieltä kiinnostaa, meiltä löytyvät lähetykset niihinkin.

 

Parhaat vedonlyöntivihjeet peleihin tarjoaa vastavedon sivusto, joka samalla vertailee markkinoiden parhaita kertoimia.

Mistä pelit ilmaiseksi?

Kaikki pelit ovat nähtävillä ilmaiseksi useilla eri kanavilla internetissä. Varmimmin pelit näkyvät (ja ilman mainoksia) Unibet-tv:ssä, jossa voi samalla lyödä kätevästi vetoa pelien yhteydessä.

Lisäksi Santerin Ässällä on oma listauksensa kierrosten kaikista peleistä, minkä lisäksi meillä on pari vinkkiä HD-laatuisten lähetysten näkemiseen. Nämä löytyvät meidän Jalkapallo-osiosta.

 


Leave a Comment