Mestarien liiga 18.10.2016

Futissyksy käy kuumana, kun kansainvälisessä jalkapallossa pelataan jo Mestarien liigan kolmatta lohkovaiheen ottelukierrosta. Tässä artikkelissa on listattuna päivä pelit, minkä jälkeen ohjeita otteluiden katsomiseen.

Champions league 18.10.2016

21:45 LYON – Juventus

21:45 Real Madrid – Legia Varsova

21:45 Sporting Lissabon – Borussia Dortmund

21:45 Bayer Leverkusen – Tottenham

21:45 CSKA Moskova – Monaco

21:45 Brügge – Porto

21:45 Leicester – Kööpenhamina

Ennakkoon ehkä yksi mielenkiintoisin ottelupari on Leicesterin ja Kööpenhaminan kohtaaminen. Siinä kaksi jalkapallon pikkujoukkuetta kohtaavat suurilla kentillä, ollen omassa lohkossaan sijoilla 1 ja 2. Ensimmäiseksi mainitulla on täydet kuusi pistettä, toisella neljä. Molemmilla on hyvät saumat päästä lohkostaan jatkoon. Leicester on etenkin ollut yllättävän pirteä eurokentillä, ainakin verrattuna kotimaiseen Valioliigaan (jonka näkee myös Santerin Ässän kautta!)

Ehkä tasoltaan ennakkoon kovin pari tällä kierroksella on Leverkusen – Tottenham. Molemmista löytyy taitoa ja laajuutta, ja pisteet tästä ottelusta kelpaavat molemmille varmasti vallan mainiosti.

Mistä lähetykset?

Santerin Ässän Jalkapallo-osiossa listataan peleihin linkkejä ja hyviä osoitteita pelien katsomiseksi. Samasta osiosta löydät kauden aikana myös kaikkien huippuliigojen, mukaan lukien Valioliiga ja La Liga -pelien linkit ja vinkit! Mikäli lähetykset herjaavat adblockista, ohjeet tämän ongelman kiertämiseen löytyvät sm-liiga-artikkelista.


Leave a Comment