Liigassa kaksi valmentajanvaihdosta – KalPalle ja Tapparalle uudet luotsit

Liigassa on saatu tänään kaksi mielenkiintoista uutista ensi kauden valmentajanvaihdoksista. Ensiksi Tappara ilmoitti yllättäen Jussi Tapolan seuraajasta, ja sen jälkeen KalPa ilmoitti valmennuksessa tapahtuvista uusista tuulista. Joukkueet ovat tällä hetkellä sarjan kärkisijoilla, joten ilmoitusten ajankohdat ovat lieviä yllätyksiä.

Tapparassa Jussi Tapola siirtyy ensi kaudella joukkueen urheilu- ja kehitysjohtajaksi, mitä voidaan pitää yllättävänä, sillä hän luotsasi viime kaudella Tapparan Suomen mestariksi ja tälläkin kaudella manselaiset ovat sarjan kärjessä. Uudeksi valmentajaksi ilmoitettiin Jukka Rautakorpi, joka on päissälaskettuna nousemassa pestiin jo neljättä tai viidettä kertaa.

KalPa ilmoitti Pekka Virran siirtyvän sivuun päävalmentajan paikalta osana “strategiamuutosta”, josta ei vielä tiedotettu sen tarkemmin. Virta on parhaillaan saavuttanut joukkueen kanssa pronssia kaudella 2009. Uutta valmentajaa ei vielä nimitetty.

Leave a Comment