CHL playoffsit kierros 1, osat 1

Tosipelit käynnistyvät CHL:ssä eli playoffsit. Ensimmäiset osat ja tuttuun tapaan Unibet-TV näyttää pelejä kattavasti:

 

 Vitkovice  - Nitra      18.00  
 Sparta Praha - Kärpät     18.30  
 München   - Växjö      19.00  
 Liberec   - Färjestad    19.00  
                    
 Tappara   - SaiPa      19.00  
 JYP     - Skellefteå   19.00  
 Yunost Minsk - Frölunda    19.00  
 KalPa    - Djurgården   19.00  
                    
 TPS     - HIFK      19.00  
 Salzburg   - Bern      20.30  
 Wolfsburg  - Zürich     20.30  
 Eisbären   - Zug       20.30  
                    
 Lugano    - Pilsen     20.45  
 Kosice    - Fribourg    20.45  
 Davos    - Linköping    20.45  
 HV71     - Lukko      21.00  

unibet-chl-la-liga

Jos ei ole yksinkertaisesti varaa talletukseen, lisää linkkejä ja vinkkejä lähetyksiin voi katsoa täältä! Vaihtoehtoisesti pelastavat enkelit ilmoittelevat peleistä chatissa 🙂

 

Ennakko ensimmäiselle kierrokselle

Artikkeliin sisältyy luonnollisesti lyhyen puoleinen ennakko otteluihin. Aloitetaan ensin täysin suomalaisista kohtaamisista. Tapparan ja SaiPan välisessä pelissä Tappara on liiga-kauteen peilattuna selkeä ennakkosuosikki. Se on suoriutunut alkukaudesta vahvasti, maalivahtipeli toimii ja puolustus on ollut viimeisen päälle kunnossa. SaiPan ase onkin sarjan kaksiosaisuus – kahdessa ottelussa asetelmat voivat kääntyä yhden epäonnistuneen pelin takia täysin päälaelleen, ja esimerkiksi 2-1 tappio ensimmäisessä ottelussa ei merkitse mitään.

HIFK:n ja TPS:n välisessä pelissä HIFK on ennakkoon lievähkö suosikki, tosin TPS on tällä kaudella myös osoittanut kykynsä pelata hyvää lätkää. Valitettavasti ennakko on samansuuntainen kuin SaiPan ja Tapparan sarjassa – toinen on ennakkosuosikki, mutta kahdessa osassa pelattavassa sarjassa voi käydä miten vain..

Muista suomalaisista joukkueista oikeastaan Kärpät on ainoa selkeä ennakkosuosikki peliinsä. Sparta Praha ei ole samalla tasolla kuin suomalaisseura tällä hetkellä, joten jatkopaikan pitäisi olla täysin mahdollinen ja realistinen tavoite. Vastaavasti KalPa, JYP ja Lukko ovat kovemman paikan edessä, kun vastaan asettuu kovat ruotsalaisseurat. Etenkin JYPin ja Lukon alkukauden konttaamiset huomioon ottaen paikka saattaa olla varsin tekemätön, ellei tasoa saada selvästi nousemaan jo ensimmäiseen osaotteluun.

HUOM! Seuraava liigan kierros pelataan keskiviikkona 5.10, eli tänään ei ole luvassa pelejä.


Leave a Comment