World Cup käyntiin – näin katsot kaikki pelit ilmaiseksi

Jääkiekon World Cup on juuri alkamaisillaan, ja ensimmäinen ottelu käynnistyy lauantaina kello 22.30 Suomen aikaa. Santerin Ässä analysoi World cuppia lyhyesti ja lätkäisee oheen aikataulut ja päivittelee mahdollisuuksien mukaan lähetyksiä. Chatissa muut käyttäjät varmasti auttavat löytämään parhaat lähetykset.

Ennakkoon World Cupiin voi suhtautua hieman ristiriitaisesti. Siihen osallistuvat toki kaikki parhaat pelaajat, mutta onko se sittenkin vain NHL:n keino hankkia lisää tuloja ja estää pelaajien päätyminen olympialaisiin kesken kauden? Joukkueista kuusi on aivan maailman huipulla, ja niiden pelaajien näkeminen on kaikille hieno kokemus. Suurin miinus tulee kahdesta “pelleilyjoukkueesta”, kun NHL halusi saada parhaat pelaajat mukaan keinolla millä hyvänsä. Team Europe ja Pohjois-Amerikan “junnut” piti saada väkisin mukaan, ja näiden osallistuminen nakertaa hieman turnauksen arvoa. Jos esimerkiksi Euroopan joukkue voittaa, tullaanko finaalin jälkeen soittamaan peräti kahdeksan maan kansallislaulut? Onneksi sentään saatiin Anze Kopitar mukaan..

Ennakkoon suurin suosikki on vähemmän yllättäen Kanada, jolla on kasassa aivan huikea joukkue, joka tuhoaisi kaikki palkkakatot osallistuessaan sellaisenaan NHL:ään. Ruotsi, USA ja Venäjä lienevät seuraavana korissa, toki Ruotsilla etenkin on ongelmia pelaajien loukkaantumisten kanssa. Myös P-Amerikan junnujoukkue on valmis yllättämään, ainoa kysymys lieneekin maalivahtiosasto.

Suomen esiottelut World Cupiin sujuivat suorastaan surkeasti. Joukkueen suurin synti oli hidas avauspelaaminen, johon ei yksinkertaisesti ole varaa pienessä kaukalossa. Pelin tulisi loksahdella ihmeellisesti kohdalleen, mikäli Suomi hamuaa pääsyä edes neljän parhaan joukkoon.

World Cupin aikataulut ja ohjelma:

Lauantai 17.9

22.30 Eurooppa – USA

Sunnuntai 18.9

03:00 Kanada – Tsekki

22:00 Venäjä – Ruotsi

Maanantai 19.9

03:00 Suomi – P-Amerikka

22:00 Tsekki – Eurooppa

Tiistai 20.9

03:00 P-Amerikka – Venäjä

22:00 Ruotsi – Suomi

Keskiviikko 21.9

03:00 USA – Kanada

22:00 Ruotsi – P-Amerikka

Mistä pelit näkyvät ilmaiseksi?

Leijonien kaikki pelit näkyvät maksutta Neloselta, mutta muut pelit ovat maksukortin takana. Santerin Ässän KHL-artikkelista (ks. yläpalkki) löytyy joitakin lähetyksiä, minkä lisäksi wiz1, stream2watch ja livetv.sx tarjoavat useita striimejä.

Luotettava vaihtoehto on myös Bet365, jossa voi samalla pelata livenä vedonlyöntiä hyvillä kertoimilla!

Leave a Comment