Veikkausliiga-live 30.9.2016: Stadin Derby

Kauden viimeinen Stadin derby pelataan tänään perjantaina, eikä sen panokset voisi olla juurikaan kovemmat. Molemmille joukkueille tappio voi tietää sarjasijoituksen olennaista heikkenemistä, kun taas voitolla pidetään vähintään yhtä hyvät asemat kuin ennen kierrosta.

HJK:lla on paljon pelissä. Tappioon ei oikeastaan olisi varaa, sillä sen jälkeen kamppailu sarjavoitosta muuttuu huomattavasti hankalammaksi, etenkin kun loppuohjelmassa on vastassa pääosin sarjan kärjessä viihtyneitä joukkueita. HIFK:lla on myös kovat panokset, sillä tappiolla taistelu suorasta jatkopaikasta voi hankaloitua selvästi. Toki sarjasijoitusten lisäksi motivaatiota luovat varmasti derbyn jännitteet, sillä kumpikaan ei halua olla häviävällä puolella. Ottelu lienee tasaisempi kuin mitä sarjataulukko antaa odottaa eikä tasapeli olisi järin suuri ylläri.

18:30 HIFK – HJK

Stream 1 (Unibet, varma lähetys). Lisäksi wiz1-lähetys ja Santerin Ässän Jalkapalloa-osio palvelevat!


Leave a Comment