Urheilulauantai – luvassa Valioliigaa, La Ligaa, CHL:a ja Leijonien peli!

Tämän viikon lauantaita voi kutsua hyvillä mielin urheilulauantaiksi, sillä luvassa on kosolti muun muassa jalkapalloa ja jääkiekkoa.

Illan ensimmäinen suuri tapahtuma lienee Cityn ja Unitedin välinen kohtaaminen Valioliigassa. Pelissä kohtaavat kaksi valmentajasuuruutta, Pep Guardiola ja Jose Mourinho, joiden johdolla joukkueet ovat toistaiseksi edenneet tahrattomasti sarjassa. Tässä ottelussa tasapeli ei liene kaukana, sillä kumpikaan ei varmasti halua hävitä ja etenkin Mourinholla on tapana parkkeerata bussi maalin eteen “isoissa peleissä”

14.30 Man United – Man City Link 1 Link 2

Muut päivän kovat futispelit löytyvät Jalkapalloa-artikkelista!

Jääkiekon CHL jatkuu illalla

CHL-kausi jatkuu vielä illan peleillä. Ensimmäisessä ottelussa SaiPa kohtaa saksalaisen Eisbären Berliinin. Myöhemmin on luvassa vielä kolme muutakin suomalaisten ottelua. Wiz1.net ja Santerin Ässän chat palvelevat linkkien suhteen mitä luultavimmin illan aikana.

17:00 SaiPa – Eisbären Berlin

19:00 JYP – Gap Rapaces

19:00 Kärpät – Krefield

19:00 Lukko – ERC Ingolstadt

World Cupissa luvassa Ruotsi – Suomi 2.0

Ensimmäisessä osaottelussa Suomi oli pääosin pinteessä ja tappio olisi peliesitysten perusteella ollut jopa ansaittu. Suomen lähdöt olivat aivan liian hitaita ja etäisyydet kasvoivat suuriksi, minkä takia Ruotsin oli kohtuullisen helppo katkaista Suomen hyökkäyksiä. Pienessä kaukalossa tulee olla yksinkertaisesti nopeampi. Suomella oli lisäksi useita mahdollisuuksia ratkaista peli ylivoimalla, mutta tehokkuus oli täysin kateissa. Tässä pelissä olisi mahdollisuus näyttää kyntensä. Lauri Marjamäki luottaa käytännössä samaan kokoonpanoon, ainoa muutos on maalinsuulla kun Tuukka Rask saa näyttää kyntensä.

Ruotsi – Suomi alkaen kello 19, Neloselta ja Viasatilta.

Leave a Comment