Suomi avaa mm-karsinnat – viikolla lisäksi mm. Valioliigaa ja Espanjan Liigaa

Suomi avaa tänään mm-karsintaurakkansa haastavassa lohkossa Kosovoa vastaan. YLE näyttää Suomen pelin suorana kello 21 alkaen. 

Suomen pelit ennen karsintoja ovat menneet heikohkosti, ja uuden valmentajan alaisuudessa maaliero on musertava 1-16. Etenkin erikoistilanteet ja keskitykset ovat olleet Suomen puolustukselle haasteellisia, eikä hyökkäyspelikään ole missään vaiheessa loistanut. Tämän päivän pelissä Suomi saanee kerrankin pitää palloa, joten Hans Backen pelifilosofiaa testataan todenteolla.

Huippuliigoja näkee netistä ilmaiseksi

Suomen peli tulee televisiosta ilmaiseksi, mutta monia muita huippuliigoja on kovin vaikea nähdä ilmaiseksi Suomessa. Santerin Ässä on listannut jalkapalloartikkelissaan useita sivustoja ja muita keinoja, joilla nähdä pelit täysin ilmaiseksi ja lailliseksi. Näiden vinkkien avulla voi katsoa kaikki Premier Leaguen, Serie A:n, Espanjan La Ligan ja monien muiden huippumaiden otteluita. Lähes kaikkiin peleihin on tarjolla myös HD-laatuisia lähetyksiä.

Tarkista lähetykset ja aikataulut Santerin Ässän Jalkapalloartikkelista!


Leave a Comment