Kommentti: F1 on pitkästä aikaa mielenkiintoisempaa

F1-kausi on jälleen ollut Mercedeksen dominointia, ja pääosin kauden aikana on arvottu sitä, kuka sijoittuu heidän kaveriksi palkintopallille. Mersun pienten virheiden takia osa kisoista on ollut mielenkiintoisempia, mutta suurimman lisävärin hieman  näivettyneeseen sarjaan on tuonut nuori Max Verstappen.

Suurin osa medioista ja f1-moguleista on lytännyt nuorukaisen tyylin ajaa aggressiivisesti ja sääntöjen rajamailla. Totuus on kuitenkin, että juuri tällaista ajoa tarvitaankin mielenkiinnon ylläpitämiseksi – nykyformuloiden sirkuksesta on tullut herrasmiesgolffia, jossa ajellaan kiltisti ympyrää, vältetään turhia riskejä ja avattavilla siivillä päästään ohi ilman taistelua. Lähdön jälkeen harvemmin on ollut liian paljon jännättävää. Verstappen kuitenkin on uskaltanut ajaa kuten vanhoina hyvinä aikoina, taistellen sopivasti sijoituksistaan. Toki nuoruus aiheuttaa virheitäkin, mutta vain niistä voi oppia ja kehittyä.

Toivotaan myös tälle viikonlopulle mielenkiintoista kilpailua. Santerin Ässä kyttäilee linkkejä chatin kautta!


Leave a Comment