F1-viikonloppu: Singaporen GP

F1-kausi jatkuu taas tänä viikonloppuna Malesiassa, kun vuorossa on Singaporen GP. Ennakkoon kisasta voidaan odottaa hieman erilaista kuin viime vuosina, sillä rataa on muutettu useasta kohtaa ja sääennusteet veikkaavat sadetta ainakin joillekin päiville.

Toki tässäkin kisassa lienee vain kaksi ennakkosuosikkia – Nico Rosberg ja Lewis Hamilton. Tällä hetkellä momentum on vahvasti Nicon puolella, sillä hän on kruisaillut edellisen kolmen kilpailun voittajaksi ja on kääntänyt pistetilanteen jälleen itselleen. Tässä kisassa voidaan jännätä, kestääkö Lewiksen pää vielä, vai alkavatko paineet ottamaan voiton. Nico vaikuttaisi olevan itsevarma tällä kaudella ja valmis mestariksi. Tosin yksikin konevika tai vastaava kilpailussa voi johtaa mm-sarjan tilanteen kääntymiseen suuntaan jos toiseen.

Ensimmäisten harjoitusten perusteella Ferrari olisi tänä viikonloppuna taistelemassa kiihkeimmin sijoista kolme ja neljä. Vain aika näyttää, ovatko he niillä sijoilla vai onko Red Bullilla taas vauhti kohdillaan.

F1-aika-ajot, kisan ja harjoitukset voi seurata perinteisesti tästä osiosta tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi wiz1:sta tai livetv.sx:stä!

Viikonloppuna myös jalkapalloa

Jalkapallokausi euroopassa on pyörähtänyt jo tovin aikaa sitten käyntiin, eikä pelejä tarvitse missata vaikkei omistaisi maksukorttia. Santerin Ässän jalkapallo-osio tarjoaa linkkejä ja vinkkejä niin Valioliigaan, La Ligaan kuin vaikkapa kotimaiseen Veikkausliigaan. Joten viritäpä popparit tulille ja seuraa ihmeessä kaikki huippupelit suorana ja ilmaiseksi netistä!


Leave a Comment