Näin katsot tenniksen US Openin ilmaiseksi

Tenniskausi alkaa olla jo pitkällä, ja yksi kauden lopun parhaimmista turnauksista on US Open. Sen katsominen on Suomessa täysin maksukortin takana, mutta internetin ihmeellisen maailman avulla voi katsoa lähetyksiä jopa koko päivän, halvalla tai täysin ilmaiseksi.

Santerin Ässä on listannut jo Tennis-artikkelissaan erinäisiä vaihtoehtoja, niin huonolla kuin hyvälläkin laadulla. Unibetin kautta voi lisäksi pelien aikana lyödä live-vetoa hyvillä kertoimilla.

Miesten puolella suurin mielenkiinto kohdistunee Novak Djokoviciin, joka joutui kokemaan jättipettymyksen olympialaisissa tiputtuaan peleistä jo aikaisessa vaiheessa. Onko taustalla jokin vamma, vai oliko Djokovicilla yksinkertaisesti surkea päivä? Naisissa mielenkiinto kohdistuu siihen, pystyykö kukaan haastamaan Serena Williamsia vai jatkaako hän ennätyksien rikkomista naisten tenniksessä.


Leave a Comment