Jokerien KHL-kausi käyntiin – KHL tälläkin kaudella ilmaiseksi

Jokerien KHL-kauden 2016-2017 ensimmäinen peli pelataan tänään kello 18.30 Suomen aikaa. Vastaan asettuu Moskovalainen Spartak. 

Jokerit ovat muuttuneet viime kaudesta jälleen kerran, ja tavoitteet toimistolla ovat ainakin olleet kovat. Menestystä pitäisi alkaa pikkuhiljaa tulla, muuten joukkueen tekemisen uskottavuus kärsii. Ensimmäisessä pelissä saadaan varmasti jo hieman osviittaa siitä, kuinka uudet ulkomaalaisvahvistukset ovat sopeutuneet joukkueeseen ja toisaalta nähdään samalla, miten hyvin joukkue on saatu pelaamaan yhteen tällä kaudella. Moskovalaiset ovat erinomainen testi heti alkuun, ja pisteiden saamiseksi otteiden tulee pysyä hyvinä alusta loppuun asti – ehjä 60-minuuttinen olisi jo unelma-alku kaudelle.

Kauden KHL-pelit näkee ilmaiseksi Santerin Ässän KHL-sivuilta tai Viaplayn kautta. Joihinkin Jokerien peleihin etsitään myös parempilaatuisia linkkejä, ja pudotuspeleissä kaikkiin otteluihin tulee laadukkaat lähetykset tavalla tai toisella.

Spartak Moskova – Jokerit kello 18.30 alkaen!

Stream 1 Laola (German)


Leave a Comment