CHL-kierros 23.8.2016 – Pääseekö Tappara voiton makuun?

Champions Hockey Leaguessa pelataan tänään kaksi suomalaisottelua, kun Lugano ja Tappara ottavat yhteen Sveitsissä ja SaiPa kohtaa Luulajan Ruotsissa. SaiPa avasi kautensa voitolla, kun taas Tappara otti turpaansa Saksassa.

Ennakkoja on vaikea vääntää näistä otteluista, sillä kaudet eivät ole vielä alkaneet ja kaikkien asenne CHL-touhuun ei ole vielä täysin selvillä. SaiPa osoitti olevansa ensimmäisessä pelissään vahva, kun taas Tapparalla tuntui motivaatio olevan hieman hukassa. Tappio Luganolle tarkoittaisi jatkoon menemisen muuttuvan kiharaisemmaksi, sillä silloin tamperelaisten tulisi voittaa kaksi seuraavaa otteluaan. Joukkueen suurimmat kysymysmerkit ovat maalinsuulla, sillä jos vaikkapa Teemu Lassila pelaa, ei häneen viime vuosien esitysten perusteella voi luottaa kuin muuriin.

19:45 Lugano – Tappara

Stream 1

SaiPalla vastaavasti ei ole samanlaista pakkovoiton makua omassa pelissään. Ensimmäinen ottelu sujui hyvin, ja pelaajat vaikuttavat motivoituneilta ja hyvin treenatuilta. Toki vastassa on kova ruotsalaisjoukkue, jonka asenne tulee vaikuttamaan paljon pelin kulkuun. Jos pelihuumoria ei löydy tarpeeksi, SaiPa lieneekin varmistamassa jo käytännössä paikkaansa jatkopeleihin.

20:00 Luleå Hockey – SaiPa

Stream 1

CHL-kauden ennakot ja mahdolliset lähetykset löytyvät tänäkin vuonna Santerin Ässästä!

Herjaako striimi adblockista? Katso ohjeet tähän “Sm-liiga”-artikkelista.


Leave a Comment