CHL alkaa tänään!

CHL-kausi alkaa

Tämän vuoden CHL eli jääkiekon mestarien liiga käynnistyy tänä iltana neljällä pelillä, joissa on mukana myös suomalaisedustus, kun Kärpät nousevat lauteille kauden avaavassa pelissä Tsekeissä.

Aiemmin tällä viikolla urheilu- ja vedonlyöntisivusto Vastaveto kirjoitti CHL tietopaketin ja otti kantaa myös potentiaalisiin menestyjiin. Nämä ajatukset voi varmasti jakaa useimmat meistä. Suomen ja Ruotsin joukkueet hallitsevat kärkisijoja ja Saksasta, sekä Sveitsistä tulee haastajia. Vaikka tämä turnaus ei vielä ole mitään suurta jalansijaa saavuttanut edes kiekkohullujen suomalaisten keskuudessa, niin tulevat muutokset alkavan kauden jälkeen voivat olla eduksi. Joukkuemäärät putoavat, urheilullinen menestyminen nousee kriteeriksi päästä mukaan karkeloihin. Alkaako kuulostaa enemmän jalkapallon Mestarien liigalta? Niin meidänkin mielestä ja hyvä näin!

Striimit: Unibet/Nordicet? ja chatista voi kysellä vaihtoehtoja kanssatovereilta! Chatin löydät näytön alakulmasta oikealta:)

Vitkovice-Kärpät klo 18.30

Kotimaisen suurseuran peli on ainoa illan peleistä, joihin on meidänkin otettava kantaa, sillä nämä pelit nyt on vain voitettava jos haluaa saada vahvan otteen kohti mestaruutta. Toki lohkovaihe on aika turhaa, sillä tästä ei putoa, kuin vain viimeiset pois ja muut jatkavat eteenpäin. Toki Kärpät ovat kokeneet suuria muutoksia kauteen lähdettäessä, joten jonkinlaisia riskitekijöitäkin on ilmassa. Kuinka hyvin on uudet ketjut saatu toimimaan kesän aikana? Luottoa löytyy silti ja 1.80 kohdilla olevat kertoimet markkinoilta otetaan lapulle.

button (46)

Striimit: Link 1 Link 2

Kosice-Bern klo 19.00

Yunost Minsk-Mlada Boleslav klo 19.00

Zurich-Ingolstadt klo 20.45


Leave a Comment