SJK-Bate Borisov live stream

SJK-Bate Borisov live stream

Hetki sitten arvottiin SJK-Bate Borisov Mestarien liigan karsintoihin ottelupariksi. Ottelut pelataan 12.7 ja 19.7. Tulemme kirjoittamaan otteluennakon, mutta tärkeimpänä asiana etsimään striimit katsoaksesi ottelun SJK-Bate Borisov ilmaiseksi netistä. Virallinen tiedote kertoo, että Unibet näyttää vieraspelin ilmaiseksi asiakkailleen yksinoikeudella, sillä näitä eurokarsintojen vieraspelejä on totututusti saatu katsoa vain ja ainoastaan Unibetin kautta. SJK aloittaa Bate Borisovin vieraana ja viikkoa myöhemmin pelataan SJK:n uudella kotistadionilla toinen osaottelu.

Ennakko

Ennakkoon Bate Borisov on selkeä suosikki otteluun. Joukkue on ollut mestarien liigassa jopa lohkovaiheessa, ja muun muassa viime kaudella se onnistui tässä vaiheessa kertaalleen kaatamaan AS Roman ja pelaamaan toisella kerralla tasan. Joukkue on myös voittanut oman maansa mestaruuden jo huikeat 10 kertaa putkeen ja on vahva suosikki toistamaan tämän suorituksen tänä(kin) vuonna.

Vastaavasti SJK:n alkukausi oli erittäin kovaa hakemista ja pahimmillaan joukkue oli sarjassa aivan häntäpäässä. Viime aikoina vire on ollut hieman nousujohteinen, mutta onko se sitä riittävästi haastamaan tämän tason vastustajaa? Maali vieraissa olisi tästä sarjasta kullan arvoinen.

Bate-SJK live stream

SJK-Bate Borisov lähetykset netissä

Bate Borisov-SJK 12.7.2016: LINK 1, LINK 2, LINK 3

SJK-Bate Borisov 19.7.2016: LINK 1, LINK 2

Näistä linkeistä pääset katsomaan ottelun live streamia ilmaiseksi, joten pistä artikkeli muistiin ja valmistaudutaan otteluun!

un_tv


Leave a Comment