Fk Göteborg vs HJK to 28.7.2016

Suomalaisten pelit eurokentillä ovat tänäkin vuonna HJK:ta vaille ohi. HJK kohtaa Eurooppa-liigan karsintakierroksen kolmannen kierroksen avausosassa FK Göteborgin Ruotsista.

Suomalaisten menestys eurokentillä ruotsalaisia vastaan on toistaiseksi surkea, sillä ainoastaan Haka on onnistunut kukistamaan ruotsalaisvastuksen näissä karkeloissa. Tämäkin on yksi osoitus siitä, että Suomi on naapurimaansa pikkuveli jalkapallossa. Budjetit sarjojen välillä ovat aivan eri luokkaa. Tällä hetkellä HJK on kotimaan sarjassa toisena, Göteborg Allsvenskanissa kolmantena.

Ottelusarjassa on toki panosta muutenkin, kuin Suomi vs Ruotsi -mielessä. Voitolla joukkueet ovat askelta lähempänä pääsyä karsintavaiheeseen, jossa voitolla pääsy Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen varmistuu. Lisäksi tämän otteluparin voittaja tienaa jälleen parisataatuhatta euroa lisää, mikä motivoi varmasti etenkin HJK:ta. Pelaajilla on myös hyvien otteiden kautta mahdollisuus edetä urallaan parempiin seuroihin ja sarjoihin. HJK:sta tässä tempussa ovat onnistuneet mm. Joel Pohjanpalo ja Teemu Pukki.

 

Ottelu lähetetään Santerin Ässän lukijoille yksinoikeudella Unibetin kautta, mutta myöhemmin myös muita linkkejä esim. Acestreameihin voi ilmaantua.

 

FK Göteborg – HJK to 28.7.2016 kello xx.xx

 

Link 1


Leave a Comment