RoPS-Shamrock Rovers live stream 30.6

RoPS-Shamrock Rovers live stream 30.6.2016 ja 7.7.2016

RoPS sai arvontakorista itselleen vastaan Shamrock Rovers ja ensimmäinen ottelu pelataan 30.6.2016, jonka jälkeen seuraa toinen osaottelu heti seuraavalla viikolla 7.7.2016. Tämän jälkeen joko RoPS tai Shamrock Rovers jatkaa seuraavalle kierrokselle. Tuttuun tapaan Unibet näyttää vieraspelin, mutta tällä kertaa ilman suomiselostusta. Toisaalta heillä on yksinoikeus lähetykseen suomessa, joten ei passaa valittaa! Joka tapauksessa tulemme kaivamaan live streamit tähänkin matsiin netin syövereistä, joten käy kurkkaamassa sivustoamme tai somekanavia pelipäivänä!

un_tv

RoPS-Shamrock Rovers live stream lähetykset

Shamrock Rovers-RoPS 30.6.2016 live stream linkit: LINK1, LINK2

RoPS-Shamrock Rovers 7.7.2016 live stream linkit: LINK1, LINK2

Kaivamme linkit ja lähetykset RoPS peliin mahdollisimman pian ja ilmoitamme toki näistä myös Facebookin puolella. Muista tsekata myös tiedot otteluihin SJK-Bate Borisov, HJK-Atlantas ja MIFK-Odd!


Leave a Comment