Päivän urheilut – Suomen nuoret karsinnoissa, seiväshyppääjiä Timanttiliigassa

Tänäänkin on jälleen kiireinen ja mielenkiintoinen urheilupäivä luvassa, kun aiemmin tällä viikolla mainostettujen futiksen ja tenniksen lisäksi ohjelmassa on nuorten huuhkajien karsintapeli. Lisäksi Suomen naisseiväshyppääjät Minna Nikkanen ja Wilma Murto kilpailevat Rooman timanttiliigassa.

U21-peli Unibetilta, Suomella pakkovoiton paikka

Suomen U21-peli tulee tällä kertaa yksinoikeudelle Unibetilta, joten itse pelin löytäminen lienee tällä hetkellä muualta kiven alla. Suomi on tällä hetkellä EM-karsintalohkossaan kolmosena, kun lohkon paras ja neljä kakkosta etenevät jatkokarsintoihin. Suomi on tällä hetkellä 6 pistettä takana edellä olevaa Itävaltaa, tosin yhden ottelun vähemmän pelanneena. Suomella on vielä saumat nousta jatkoon, mutta se edellyttää ainakin Färsaarten kaatamista tulevassa ottelussa. Suomi voitti joukkueiden välisen edellisen kohtaamisen.

Unibetilta katsomiseen ei vaadita varsinaisesti talletusta, ja jos sinulla on jo tilillä ainakin 1 sentti, tämänkin tapahtuman katsominen on ilmaista (sama systeemi on käytössä esimerkiksi Veikkaus.fi-sivustolla).

Linkit:

Färsaaret – Suomi U20 kello 20.00

Unibet  Stream 2 Stream 3

Rooman timanttiliiga (Diamond league, Rome)

Rooman timanttiliigassa on tällä kertaa suomalaisittain jännittävät hetket. Wilma Murto ja Minna Nikkanen saivat molemmat kutsun seiväshyppyyn, ja etenkin nuoren Murron tuloksia odotellaan innolla.

Lähetys kello 21, linkit:

Stream 1(EN) Stream 2 Stream 3 Acestream Acestream

 


Leave a Comment